På tur i España

Tænk efter så mange år…

 

IMG_6388Efter 25 timer i bilen og med forholdsvis okay vejr, og rimelig gode trafik, er vi nu landet i Danmark igen.
Nu starter ugen igen, med medicin, blodprøve, fysioterapi og arbejde. Så er den påske overstået og jeg sidder nu hjemme i min stue med varme, te og tænker på solen og de lyse timer i Spanien, for regnen styrter ned hos mig lige nu!
Turen gik som altid, jeg laver mine øvelser ved hver stop/pause, det var dog lidt svære at lave det hele, da vi havde det koldt, blæsende og regnvejr op igennem Europa. Men jeg forsøger at finde nogen steder til det.

Hvis I aldrig har kørt laaangt og set solen stå op over bjergene og kørt igennem bjergkæder i 18 graders varme og set sne på toppen. Må det helt sikker godt komme på jeres ”to do liste”.

Mine billeder kan slet ikke tilnærmelsesvis beskrive hvor kønt og flotte bjergene kan være med sne på toppen og solen danser i baggrunden.

IMG_6403       IMG_6398IMG_6399

Nogen gange ville jeg ønske, at jeg havde al den tid i verden til rigtig at nyde den dejlige verden!

Der er så mange smukke steder op igennem Frankrig, Spanien og Tyskland, og mange af de steder eller ting, opdager ikke når vi tager flyveren.

Men flyvning er nemt. Ud til lufthaven på 40 min – flyver hjem eller ud til DK – hjem igen på 50 min. Uden mellemlanderinger kan vi være hjemme på 6-7 timer og med mellemlandinger og fra Aalborg lufthavn tager det små 30 min længere pr. vej og ca. 3 timers vente tid i Barcelona – ja, så er vi stadig kun op på 10 timer, en besparelse på 17 timer, er da også noget!

Men så får jeg jo ikke dette at se…og det vil være en skam… 

IMG_6389     IMG_6392     IMG_6393
IMG_6395     IMG_6394     IMG_6396

Ind imellem bliver man helt forundret over hvor smukt naturen kan være og hvor bask den også kan være..!

IMG_6404Jeg fik dette fantastisk billede sen i aftes, da vi kørte igennem Tyskland. Når vi er så højt oppe, kommer vi til at køre ind igennem skyer i bjergene.
Det er fantastisk at se og i løbet af natten prøvet jeg noget som jeg ikke har prøvet i mange, mange år!
Mit “sting” i løbet af natten, bød på noget helt uventet….LANGT LYS, det har jeg ikke prøvet siden børne var små og vi kørte på bilferie.

Hvis I selv har prøvet at kører sydover i sommerferien, ved I at de sidste par år har trafikken sydpå i ferien været meget tæt og massive. Det er blevet populært med kør selv ferie og vi har kunne mærke det hver gang vi kører sydover at, der bliver mere og mere trafik. Derfor syntes jeg det var helt vildt, at jeg kunne køre helt alene på motorvejen ved Kasselbakkerne og måtte have lys på!

Rigtig god mandag ♥

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur i España