IMG_5936

Annonce

Som noget nyt, har jeg valgt at lægge vores webshop på min blog side.

Kosttilskuddet har jeg ikke fortalt så meget om på bloggen endnu, men det kommer – for jeg har både mine fysioterapeuter og reumatologer med ind over det. Grundet til dette er, at jeg tager biologisk medicin og derfor er det vigtigt, at kosttilskuddet ikke laver ballade og går i vejen for min medicinering.

Efter mange års brug af forskellige slags kosttilskud, uden at jeg kunne optage det. Har jeg endelig fundet det som passer til mig og det har gjort en kæmpe forskel for min optagelse af kost, min hud og optagelsen af min medicin. Ja, faktisk så godt, at vi tog over til USA for at se virksomheden (en børsnoteret virksomhed med 30 år på banen). For hvis jeg fik det så godt, af noget kosttilskud  – ville vi da hjælpe andre med det også. ( et af mine foredrag, er om min succes om netop dette produkt)

Det vigtigste at sige om produkterne, at de har 20 år på markedet i Europa og endnu mere vigtig at, de har over 30 års forsking fra forskellige universiteter og forskning center og har den højeste kvalitets kontrol. For at give mine læsere muligheden for at, kunne handle til de bedste priser og uden at binde sig til nyhedsbreve eller lign. og samtidig få produkter til vores kunders priser, har vi valg gøre det på følgende måde.

Webshop kode

Hvis du ønsker at prøve produkterne og til billige pengene. Kan du med denne rabat kode  få den samme rabat, som jeg giver vores gode kunder.

Du skal gøre følgende:
– Log in på webshop 
– Brugernavn: snedelife@outlook.com  (med små bogstaver)
– Password: snedelife (med små bogstaver)

Husk at bruge din egen adressen og du skal bruge dit egen Dankort Visa eller MasterCard …

Er du i tvivl om bestillingsmåden eller gerne vil vide mere om produkterne og hvad de har gjort for mig, er du velkommen til at kontakte mig.