Juleaften 2015

Jeg ELSKER sko, desværre kan jeg ikke passe ret mange af dem…

Nu er jeg sådan skruet sammen at jeg her en unormal krop, og jeg bebrejder mine forældre , hi hi hi….

Nej, det var bare for sjov, for jeg tror at, vi alle har et eller andet som ikke lige passer til vores skandaliseret størrelse skala i EU. Men for mig er der mange små ting, som gør at, jeg ikke kan bare gå ind og købe et par fede sko eller bare en hue. Jeg har et lille hoved og bruger str. 6-8 års i størrelse på bl.a huer og kasketter. Prøv lig at finde en hue eller kasket som ikke har blomster, sommerfugle eller det sidste nye tegnefilm look.

Sko, støvler og sandaler

Jeg elsker alle slags sko og jeg kan bare ikke passe ret mange af dem, da jeg har meget små fødder af en skandinavien.  I dag bruger jeg str. 2 1/2 i støvler og sko, sandaler ligger på 2 eller i børnestr. 36. Sådan har det ikke altid været, jeg har altid haft små fødder eller en lille fod af min størrelse. Men for små 5 år siden lavet EU reglerne om til standart størrelser i hele EU og det, sammen med at flere og flere folk bruger større og større størrelser i fodtøj, har gjort at jeg nu har mega svært ved at finde lækker sko og især med en lille hæl.

“Har det som et barn i en slikbutik”

I dag har jeg virkelig svært ved at finde gode sko og pæne højhælet sko, som ikke koster fra 1000 kr. Det med at gå på udsalg, er ikke eksisterende for mig. Det er de rene, rå priser, hvergang jeg skal have nyt fodtøj. Hvilke er mega øv, når man ELKSER sko….

Nu har jeg jo denne lille skavank og det er især med mine hofter, så jeg  kan ikke rigtig “tåle” at have sko med høje hæle på over en længere periode. MEN det forhindre mig ikke i, at jeg ELSKER en smuk højhælet sko.

Så for mig er det at gå i en skobutik ikke om hvad jeg bedst kan lige, men hvad jeg kan passe og det er i sig selv et stort, stort problem for ikke alle små sko er lige fede og modernet. Da jeg ikke kan gå ind i “normale” butikker og købe sko, støvler og sandaler, er det med at slå til, når jeg finder noget som jeg kan lide – derfor har jeg selv valgt min julegave fra manden, et par nye fede sorte støvler…

Tjek lige de støvler, er de fede eller hva´?

Garbor Støvler IMG_5372

Det gode ved Gabor er at, de har en butik i Århus, som har en lille afdeling ( to hylder ) med str. 2 og 2 1/2, så når jeg skal have nyt af et eller andet, er det det første sted at jeg kikker forbi. Der er andre steder bl.a i København og et sted mere i Århus. Men jeg bliver helt rød i hoved af arrigskab over at jeg skal give 1000-1500 kr. for et par sko i str. 2 (34,5) og kan gå ned i den anden ende af butikken og få den samme sko til 500-700 kr. i str. 38. Der skal mindre af alting til min strørrelse sko, støvler m.m end til en str. 42 og alligevel koster de noget mere at anskaffe sig. Forklaringen fra ekspedienterne er at de er dyre at lave….jeg tror dog ikke rigtig på dem, men sådan er livet jo endnu engang for os små fødder…

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juleaften 2015