Fødselsdagspigen

På tur i España

Det var vores tur denne gang til Spanien, nu kan jeg kun glæde mig til vi kommer tilbage og skal nyde endnu mere af sol, sommer og fantastik udsigt fra terrasse, om ikke så længe – men det altså ligesom om, at vi aldrig har tid nok, når vi er hernede og vi vil helst ikk´så gerne hjem igen!

Men som jeg plejer, at sige til min mand – vi må have gjort det rigtige i, at købe et hus hernede, når vi nu elsker det så meget, at vi ikke vil hjem til Danmark. ( Men når det er sagt, er det så ikke fordi, at man har slags ferie, at vi ikke vil hjem??)

Jeg vil gerne vise jer nogen af de ting vi oplevet, men hold nu op hvor jeg kan vente længe, når jeg skal upload billeder på mit internet. Det tager meget lang tid for et billede og som I husker fra først på ugen, ja…så har man lige pludselig ingen internet, bare sådan uden videre – det kan altså kun ske og gå her Spanien. I Danmark ville vi jo ikke acceptere det!

Rundtur i España i fantastiske omgivelser

IMG_6308På tur i España med et hold søde og lokalkendte danskere i vores by Ciuidad Quesada, Rojales, Alicante, Valencia, España ♥IMG_6284IMG_6313IMG_6305

Selve området hernede var ved første øjekast ikke stedet man lige umildbart finder noget særligt ved. Seværdighederne ligger mest i Alicante ( Alicante borgen) og lidt rundt i bjergene. Men hold nu op hvor det kan snyde….

Man kan kører ud af en lille Camino (sti) som ser ud til at føre ingen vegne hen, men du bliver overraskede… Med et ligger der lige en lille afkørsel med et P på,  og bagved finder man den smukkeste natur og område.

I denne lille afkrog af Camino´en nær os, fandt vi lige en kirke, restaurant, Rebate, og en lille vin/oliven/2hand butik. Vores danske “naboer” hernede, havde fundet den, en dag da de var ude og tuller i det blå. Så fantastisk og helt igennem et specielt sted til både fester, bryllupper og fødselsdage.

IMG_6310Et pragtfuldt mosaik billede på kirkens væg. Som al andet i Spanien, er deres tro ( katolske) vist i alle afskygninger og Fiesta (festival)

Jeg er ikke hård nok endnu til spansk, men forsøger mig frem og nogen gange “tænker” jeg mig til hvad der skal stå og andre gange er det bare fordi teksten er pæn/smuk, at jeg tager billederne.

IMG_6325 IMG_6306 IMG_6318

IMG_6314 IMG_6315      IMG_6317

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagspigen