Min mands sommer kartoffelsalat

Besøg hos Fysioterapeuten efter udfordring søndag

Mandag byder på en tur til fysioterapeuten, da jeg søndag lige ville udfordre mig selv. Og hjælpe manden med at male vores kvist. Så op med mig på en stige og stå på et plast bølge tag over terrassen. Alle mine muskler i kroppen spændte og selv om jeg syntes at, nu skulle jeg da udfordre mig selv, har det vist være lige i overkanden.

Efter end “job”, og en tur i bad, faldt jeg fuldstændig sammen på sofaen. Udfordringer er gode, jeg skal vist bare lige huske på at, de tager på krafterne og fysikken.

Jeg har en månedlig aftale om udstrækning og rygaflasting hos min fys. Men i dag er det vist mere fordi at, jeg skulle udfordre mig selv i går. Hele kroppen er øm, men på den gode måde, nu skal jeg bare lige løsnes op også er jeg fin igen …

IMG_6647    IMG_6648    IMG_6646

IMG_6645

Der er de mest fede billeder ved min fys – hun har hele kroppen på sin væg..

Info om fys til gigtpatienter.
Fysioterapi tager sigte på at lindre smerter, modvirke ledstivhed, forhindre muskelstramhed og fejlstillinger af leddene samt styrke led og muskler.

Ingen anden sygdom kan så hurtigt som gigt give stivhed og indskrænkning i bevægelserne. Så vær opmærksom på dine led, og sørg så vidt muligt for dagligt at bevæge dem helt igennem.

Du kan læse mere om vederlags fysioterapi her.

Jeg ønsker dig, hel igennem en dejlig mandag med masser af ny oplevelser for ugen ♥ God dag ♥

hilsen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min mands sommer kartoffelsalat