International Ledsmerteår

Min hund, mit øjesten og en livsændring, som var sundt for mig…

Som I nok har set har jeg en dejlig hund, som er et af familiens øjesten. Jeg fik ham faktisk fordi at, der var to ting som jeg skulle lave om i mit liv.

Det første var en naturlig ting i livet, mine børn var på vej væk hjemmefra og ud i verden. Det gjorde at, jeg syntes at huset blev så tomt i hverdagene og jeg havde heller ikke nogen at komme hjem til efter arbejde. Men det var nok mest pga ensomheden i de mange timer, jeg var alene hjemme inden familien begyndte at, komme hjemad at, vi besluttet os for at, anskaffe os en hund.

Den anden ting var mit job…..
Det var svært for mig på jobbet at, sige at, jeg ikke kunne arbejde over. For jeg havde jo ikke så mange timer og jeg skulle jo ikke hjem og hente børn eller noget i den dur´. Jeg skulle jo bare hjem og slappe af, ligge på sofaen m.m. Så mine timer blev til flere og flere og jeg gik da også ned med stress på et tidspunkt, fordi at jeg ikke kunne sige nej!

Så vi fik en dejlig lille Toy puddelhund med stamtavle og det hele. Hvorfor vi valgte denne race er at, vi har to allergi børn (multiallergier og astma) så vi skulle være sikker på at de kunne tåle den lille purk – og det kunne de!

1 2 5

Nu er jeg/vi stolte ejer af en dejlig hund som kommer med overalt. Jeg elsker at, han er med til at, få mig ud af sengen og gået en tur om morgen. Så i sig selv har det for mig været  af flere grunde en lettelse og befrielse at, få en hund.

King og jeg 2014 8 9

IMG_5527 11226190_10206252732271404_4829879878106577193_n 11150224_10153201363551306_5360624092302872785_n

Når man som jeg nu havde et problem, fandt jeg løsningen i en hund. Det er ikke alle problemer, som kan bruges til det – men det vigtigste er at, jeg fandt en løsningen på mit problem og jeg tro hvis man er åben er for nye måder og idéer – kan man altid find en form form for løsning på es problem.

God søndag

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

International Ledsmerteår