Skal, Skal ikke

Når solen skinner…

I dag tittede solen frem fra skyerne og det er en fantastisk kombination af lys, liv, energi og ja…det giver ligesom også mere ro i sindet. ( også selv om det er korte periode, her i vintermånederne)

Jeg går faktisk lidt i hi, når mørkere tider står på. Derfor bliver jeg super glad, når solen skinner og der er højt til himmelen. Men kan vil sige at, det er en slags vinterdepression ( vil dog ikke gå så langt, at sige, at det er det jeg har) Men jeg får mere energi af lyse tider og kommer i bedre humør.

Jeg har sågar en lys lampe som vækker mig om morgen, som en slags lysterapi. Den fylder  rummet med lys i løbet af en halv times tid og gør at, når væggeuret “larmer” er rummet fyldt af lys og jeg vågner til et rum som er dejligt oplyst. Den er så fed og min mand hader den – men den vækker mig hel rigtigt…og det er lidt morsomt!

I dag da jeg var ude og gå, fik jeg disse fantastisk billeder af min dejlige hund. Tror der er noget om at, hunde bliver som deres ejer. For min dejlige hund gider ikke mørke, kulde, blæst og regn. Han nyder dage som i dag, hvor vi kan gå på Naturstien, al imens solen skimter i mellem træerne og der er en lille indikation om at, vi går mod lysere og varmere tider.

Ha´en fantastisk dag med sol (ind imellem) og nyd at, vi går mod lysere og lysere tider!

Knus fra mig til dig

IMG_5726

King

IMG_5725 IMG_5724 IMG_5727 IMG_5730 IMG_5722 IMG_5697

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal, Skal ikke