En af mine laster, når jeg er i Spanien

Hunden er selvfølgelig med i Spanien…

Hvis I ikke vidste det, så har jeg en hel fantastisk toy puddelhund ved navn King♥

Hunde og Spanien hænger godt sammen, da alt forgår udenfor. Her kan King komme med til næsten alt hvad vi laver og det passer os rigtig godt. Han er jo vores lille “barn” nr. 3 og da vi har valgt at have hund, er det for at han kan være en del af familien.

Nogen syntes måske, at det er for meget. Men for os, især mig, har han en stor betydning for min hverdag og er derfor også en stor del af mit liv. Hvilke betyder at, hvor jeg er – er King ♥

king med ud og spise IMG_6141 IMG_6231
Ja, så når familien er i Spanien, er King selvfølgelig med også selv om han ikke altid gider  al det gåen, som jeg gerne ville ….

Så vi går tit på kompromi og tager mange små turer og fordeler dem over dagen her i de køligere måneder af året. Når vi når til sommeren, hedder det gåtur afsluttet inden kl. 9:30 og om aften i de svale timer…

IMG_6233

Smukke King

Da vi fik King, var det mest for min skyld. Jeg havde to børn som var på vej til, at flyve fra reden og jeg manglede noget at, komme hjem til. En fast ting, som var afhængig af mig og forpligtet mig til, at komme hjem.

Jeg havde total skyldfølelse over for mit arbejde når, jeg sagde at jeg ikke kunne arbejde over eller komme ind på mine fridage dage. Det var meget svært for mig, at både at skulle forklare, at jeg var ubeskrivelig træt efter en arbejds”dag”. Men også at, jeg var fleksjobber af en årsag, selv om man ikke kan/kunne se det på mig, så var jeg rent faktisk syg og havde brug for mine fridage og eftermiddage. Både til at slappe af og få energi igen, men også til alle de behandlinger, blodprøvetagning m.m, som jeg skulle til – selv om man ikke tror det, så er der faktisk meget udenoms halløj ved at være syg…

Her kommer min smukke hund ♥ ind i billedet, for nu havde jeg nogen at komme hjem til og en forpligtigelse over for mine kollegaer, chefen og mig selv.

IMG_6175

Det bliv ligesom legalt at sige N E J – og det var hvad jeg havde brug for. Derfor fik vi pullerhunden og selv om det er små 4 1/2 år siden og vi nyder ham stadig hver dag ♥

Jeg fortæller ikke, at det er løsningen for alle – men for mig var det en løsning til at kunne sige ordet nej igang imellem….

Stor påskeknus fra Spanien, krydderet men lidt søde billeder af vores dejlige hund♥

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af mine laster, når jeg er i Spanien