Se tingene i et større perspektiv

Det må jeg bare dele med jer…

Sikke en fantastisk smuk morgen ( billederne yder nok ikke det helt til ære).

IMG_5963

Jeg ser helt sikkert frem til at, foråret kommer og vi igen får lidt mildere vejr. Men når man vågner op til denne flotte morgen, men et syn som ligner tusinde diamanter der ligger i jordens overflade og bare glimter i solens skær, kan det ikke andet være fantastisk.

Jeg bliver så glad oven i hovedet og jeg ville ønske at, I kunne få samme fornemmelse som jeg har da jeg tog dem.

IMG_5962 IMG_5967 IMG_5964

IMG_5966 IMG_5965 IMG_5968

IMG_5969 IMG_5961 IMG_5970

Måske er det ik´ til at, se…. men frosten har bidt i alt omkring os her til morgen og med morgensolens stråler og en mennesketom sti, er det virkelig flot.

Solen er begyndt at, varme og jeg nyder når jeg kommer ud nu at, det har fået denne “magt” igen. Det fortæller om at, vi er på vej mod foråret og ganske flot og helt betaget som frost kan vise sig at være, slå det ikke en høj blå himmel i sommerens varme skær.

Kan I alle have en fantastisk lørdag og nyd solen ( også selv om støvet kan se helt vildt i solens stråle inde i stuerne)

Knus fra mig til dig ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se tingene i et større perspektiv