Alt var i stilling...

Se tingene i et større perspektiv

“at værdsætte” handler ikke om at se det gode i alting og konstant lede efter halvfyldte glas, i stedet for tomme. Det handler om blot at værdsætte, at du har endnu en dag, en time med, hvad end der måtte indeholde.

Ovenstående tekst, kan ind imellem vise hvordan man kan takle nogen ting. Jeg arbejde meget og hårdt på at, vise omverden, mine med patienter og deres pårørende at,  livet kan leves godt med (ledde)gigt og med mellemrum jeg ramler ind i folk, der ikke altid kan se “det store billede”.

For nogen er det de mindre kampe, som er udmattende, afkræftende og overskygende store. Her skal jeg huske på at, problemer er individuelt og deres mindre problemer er for dem “store”, måske endda alt overskygende…men for andre kan det virke som små.

Jeg har en veninde som skrev på hendes FB væg;

“Tænk hvis alle kunne bytte problemer.
Alle ved jo hvordan andres problemer skal løses”

Det beskriver meget godt det, som jeg forsøger at sige til jer læsere og ved mine foredrag. Alt vi er ikke alle ens og som udefra ser det måske ikke så stort ud – men for dem er problemet kæmpe.

Alle har en løsning, en fortælling og aldrig et øre til hvad der rigtig foregår. Her kan jeg træde til og se det fra en anden og mere optimistisk side og sætte en anden vinkel på for dem selv at se. Og det håber jeg også at, I læsere kan mærke at jeg gør!

Knus fra mig til dig ♥

home sweet home

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt var i stilling...