Nu kan man se, hvor meget markedsføring betyder .....

Dagene går bare…

Når vi er hernede i Spanien, så går dagene bare der ud af… selv om vi har lige lidt småting vi skal hernede, så går de bare lidt hurtigere end derhjemme.

Trods det, at vi har det lyst meget længere tid hernede – ja, så virker det som om vi har kortere dage. Måske fordi at vi elsker at være hernede ♥ ♥ ♥

busk i spain

Foråret blomster

Jeg må dog indrømme, at jeg kunne ikke bo hernede uden at vores hus var isoleret. Og hvad går det lige ud på, at alle husene er byggede op i beton og ikke letbeton, som isolere, men gammeldags beton som både revner og er ikke særlig isolerende.

Landet her byder både på jordskæld, orkan, regnskyld og oversvømmelser.  Se nu at, få noget isolering ind i jeres byggeri og gør jeres huse mere modstands dygtige for varme og kulde.

Min mand sidder hver gang vi er hernede og siger;  “hvorfor starter vi ikke selv som entreprenør, hernede og bygger ordenlige solide huse”… 🙂

Ja, hvorfor gør vi ikke bare det, som vi drømmer om at prøve? En af årsagerne er mig og min sygdom. Der er meget som skal passe sammen i dagligdagen og hvis jeg skulle sige farvel til mit sikkerhedsnet i DK, skal der være en god grund til det.

Måske en stor lottogevinst kan give os det sikkerhedsnet, men det er vist ønske tænkning! Nej, når man bliver syg, som jeg med en livslang sygdom, er der nogen idéer og drømme vil må sige farvel til. Men det giver så plads til nogen andre drømme og idéer, som passer bedre ind i vores liv nu.

Onsdagkrammer herfra lidt koldere Spanien, end vi er vant til ♣

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan man se, hvor meget markedsføring betyder .....