Hvordan ser man at, man har har gigt i en blodprøve? ( og har alle en målbar gigt?)

Foredags aften med succes

Så fik jeg skudt 2016 i gang med en af mine foredrag – så spændende -og jeg havde hele to slags i går.

Sikke en energi at, fortælle folk om mine oplevelser og mine udfordringer i hverdagen.

IMG_5635  IMG_5636

Mit første foredrag om eftermiddagen var inspirerende og intens med mange gode spørgsmål fra forskellige sygdomgrupper. Det var virkelig sjovt og indsigts rigt på mange måder og områder.

Om aften var det i samarbejde med en fysioterapeut fra Them Fysioterapi, som kunne komme med de kliniske termer om gigt og andre sygdoms forløb. Det var virkelig et rus og med en rigtig god energi fra publikum, var det er så fedt at, få den oplevelse.

Det er så dejligt, at man yder en indsats og virkelig kommer ud over kanten med fokus på gigt, kommer succes også – det viste dagen i går.

Jeg har virkelig glædet mig til at, komme ud og fortælle, tale med nye mennesker og være tilstede i det, som jeg har sat mig, som mål i år!

I aftes var min dejlige mand med. Både til at komme med positiv og negativ  “kritik” og “vurdering”. Men også  som støtte og hjælp til at, mine foredrag kan blive endnu bedre.

foredrag 26.1.2016 Them fys  IMG_5642

(undskyld den dårlige billede opløsning)

I dag tager jeg fat i mine næste projekter og ser frem til mit næste foredrag – LIVET er spændende og sikke en god start jeg har fået i året 2016.

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan ser man at, man har har gigt i en blodprøve? ( og har alle en målbar gigt?)