Afslapnings dag

Lillejule aften, står den på risengrød og hvidtøl

Så er der kogt risengrød, brunkartofler, smuttede mandler og lavet det det sidste julekonfekt til juleaften.

Traditionen tro får vi risengrød lillejuleaften med hvidtøl. Det er nemt og lækkert og når man har stået i køkkenet hele dagen med forberedelse til julemaden, gider man ikke rigtig at spise noget særligt, og når man laver det alligevel, er det super nemt at lave lidt ekstra til Risalamande.

Jeg tror dog at, jeg har lavet lige en ekstra tand for meget i år…Vi er kun 4 personer i aften og 6 personer i morgen, så der er vist nok, 5 l..

IMG_5345 IMG_5351

 

 

 

 

 

Eller hva´siger I, har I det som mig….altid laver al for meget mad, fordi at man er så bange for at der ikke er nok og det resultere i at, man har vildt meget i overskud og lever af rester ugerne efter og familien får noget med hjem!

IMG_5341 IMG_5342

Vi fik også lavet det sidste konfekt og det gør vi altid samlet som familie og vi har altid en lille intern konkurrence om hvem som laver det bedste, sjoveste og mærkeligste.

IMG_5346 IMG_5350 IMG_5348

Julegaverne er færdige og træet er pyntet til ug igen i år og nu er vi så klar til jul at det er dejlig, at vi nu kan nyde resten af aften med playstationspil, julegodter og Michael Buble juleshow i baggrunden.

IMG_5327 IMG_5336 IMG_5338

Kan man andet end finde julemagien frem i disse dage, tros al det juletravlhed, stress og de mange arrangementer som man som regel skal til ved familie og venner?

I Danmark er vi lidt specielle med mange gode traditioner. Den ene af dem er julenisser…først lancerede i 1947, som udklips ark af nisser, som blev kaldt kravlenisser. Det er utroligt hvad man kan finde ud af, ved at se julekalender og for år tilbage var det Pyrus, som var det som var på det højeste for mine børn og deres aldersgruppe. Det er en super sjov og anderledes julekalender, den kan altid tåle og ses i julen:-)

Syntes at det er så sjovt, at man har ting som sætter sig fast og som er lidt irrelevant viden for en. Men da vi havde besøg den anden dag af vores venner, fik vi alligevel brug for den viden om at, nisser er så dansk som det kan blive. Og det syntes jeg også lige at, I skulle vide, hvis I ikke vidste det.

Faldt også lige over dette citat den anden dag og det passer  godt på vores fædre, sønner og mænd.

Der er fire stadier i en mands liv                            

  1. Han tror på julemanden
  2. Han tror ikke på julemanden
  3. Han er julemanden
  4. Han ligner julemanden

-og de fire  stadier i en kvindes liv

  1. Hun tror på julemanden
  2. Hun tror ikke på julemanden
  3. Hun er julemandens kone
  4. Hun tror at hun bor med julemanden

Med ønskede om en rigtig glædelig jul og håb at I får en super dejlig dag i morgen. Må I nyde den ligeså meget som mig og min familie

Glædelig jul

Juleknus fra mig til dig

IMG_5124

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afslapnings dag