256x256_fit_one_bestfit (90)256x256_fit_one_bestfit (61).jpg ls20150822_191931.jpg ls

Jeg har længe ville fortælle om hvordan livet er med en følgesvend af en sygdom – derfor tog jeg denne beslutning og ville blogge det ud til samfundet. Min blog skal fortæller om livet med leddegigt –  De sjove ting, de lidelser som man ikke kan fortælle face to face, for man forstår bare ikke livet med en sygdom – når man ikke har en selv. Fortælle om hvordan dagligdagen klares og håndteres i forhold til hverdagens små finurlige udfordringer og forhindriger.

Det betyder at jeg vil poste alt mellem himmel og jord – så følg med og se hvad jeg kan finde på. Jeg håber at både venner og familie til sygdomramte, vil få lidt “Inside” viden og bedre forståelse for at leve med en syg.

Lad os se det i øjnene, det ikke er ”hot” at have leddegigt og det vil jeg godt ændre og sørge for at vi får mere fokus på, at det kan være “Hot” at leve med en sygdom!

I er selvfølgelig velkomne til at komme med ris, ros, ideer, kommentarer etc. Alt hvad I byder ind med vil jeg tage imod med kyshånd. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang.

Som min dansklærer nok ville sige, så er det grammatiske jeg laver her i bloggen, ikke perfekt. Der vil være stavefejl og mine kommaer er nok heller ikke sat rigtigt. Men jeg håber ikke, at det vil forstyrre jer for meget, til at mit budskab kommer ud:-)

God fornøjelse –  ♥ Knus fra mig til dig