Hvorfor bliver vi gigtgrupper "for det meste" altid glemt

Husk at, fejre dine “små” succes i livet

 

I dag er det en nydelse, at få en kop dejlig Chailatte på cafe ♥ 

Det fik jeg i dag, efter et godt fead back møde på en “observations” opgave, jeg har lavet for DEFAKTUM i Horsens og det syntes jeg udløste en succes oplevelse til mig selv og de små “fejring” behøver nemlig ikke altid være store dyre ting, vi bliver fejre med.

Vi skal huske at fejre de succes-oplevelser vi har. Fejre os selv i de positive oplevelser som vi har og giv os selv en “slags” belønning for at have gjort et godt stykke arbejde. For mig i dag blev det til en LÆKKER Chailatte Orca Spice med et stykke mørk chokolade…mums ♥

Jeg laver den for det meste selv herhjemme – men ind imellem er det bare luksus at komme ud og få serveret den.

Eftermiddagen er bare ikke den sammen uden en lækker Chai Latte i de kølige dage. Det er uden svøb, den allerbedste drik på hele dagen….hvis I ikke har prøvet det, så skulle I tage og gøre det, mums!

Jeg har altid elskede te – men det er først inden for de sidste 10 år, at det er IN og drikke te – ellers har det altid været den kedelige Medova te, som stod blandt alle krydderierne bagerst i skabet man fik tilbudt når man var på visit…..nej tak!

I dag er det en nydelse i mange variationer…

Velbekom ♥

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor bliver vi gigtgrupper "for det meste" altid glemt