Sikke en dejlig start på ugen ♥

Den gode uge forsætter ….

I går var jeg i Tønder og sætte fokus på gigt og se lige her en velkomst jeg fik – så bliver det ikke mere velkommen end det ♥

Jeg mødte nogen fantastiske mennesker og jeg må sige, at der lægges et stor arbejde i, at få de små lokalgrupper til at køre – Godt arbejde Lone!

IMG_6445 IMG_6446 IMG_6449

Når jeg er ude og lave foredrag, så får jeg altid selv noget med fra aftnen. Det er lige som om, en bommerang – jo mere jeg giver ud af mine oplevelser og gode råd, jo mere får jeg igen.

I aftes var et det en ægtefælle som varmet mit hjerte. Han deltog kun for, at få mere forståelse for sygdommen og for ikke at blive så let irriteret  over – “hvorfor kan du ikke lige hjælpe til med det, det er jo kun lige at…..”
-og efter næsten endt foredrag og have hørt mine råd og vejledning. Kommenteret han, at det var sidste gang at, der var brok fra hans side over hun ikke kunne “lige” kunne hjælpe til …♥ Er det ikke kærlighed?

Jeg fik næste tårer i øjnene, for her har jeg virkelig kommet helt ind under huden på nogen dejlige mennesker, som har “Livet med gigt”, tæt ind på kroppen og ønskede at gøre en forskel for sin kære.

Jeg glæder mig meget til, at møde jer læsere til mine foredrag i jeres nærmiljø og jeg håber, at jo mere at, jeg arbejder på at, få fokus på gigt – jo mere kan I mærke det !

Ha´en fantastisk onsdag – I dag har min søn 23 års fødselsdag og det skal vi ud og fejre med ham i aften ♥ Kan man andet end at, syntes at dagen er hel vidunderlig, når man tænker tilbage på dagen som man gik fra, at være T O  til T R E  … ♥

hilsen

Mine nyhedsbreve kan du skrive dig op til på min hjemmeside og jeg her starter jeg med at give dig 5 gode råd om hverdagens udfordringer…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sikke en dejlig start på ugen ♥