Kost som virker solbeskyttende

Wellvære eftermiddag ♥

Turen hernede byder selvfølge på en gang massage og det fik jeg efter en lidt stresset uge med radio, foredrag ( hvor ingen godt nok dukkede op), men med en masse mental forberedelse og markedsføring m.m.

Så var det tid til wellness ♥ Jeg har en fast massør, som jeg bruger her i Spanien. Hun hjælper mig med at løsner kroppen op og giver mig en smule wellvære på ferien ♥

Jeg har skrevet om Maribel´s klinik før og hvorfor jeg godt kan virkelig godt lide at være ved en massør,  som kender mig og mine “laster”.

IMG_6956

Ind imellem får jeg disse “suge-kopper” på ved bindevævsmassage, som virker udrensende på bindevævet i huden, musklerne og leddene og virker både dybere og i længere tid end traditionel massage.

Massage med sugekopper er meget virkningsfuld til alle former for smerter, ømheder, stivheder og spændinger. Samtidig øges blodcirkulationen, udskilles affaldsstoffer og stilmulere kroppens naturlige forsvar.

Rygmassage med sugekopper er specielt gavnligt, hvis du har meget træt ryg, har et ensidigt eller meget stillesiddende arbejde.

Man skal være forberedt på, at behandlingen kan give mærker – det er ufarligt, som normalt går væk i løbet af en uge.

Min dejlige mand har prøvet det og han syntes ikke at det var rart og fik en masse blå mærker fra “kopperne”:-), men jeg elsker dem og kan virkelig mærke en forskel på reparations tiden af massagen.

Allerede efter den første behandling kunne formentlig mærke bedring og en lethed i ryggen. Det er dog vigtigt, at man efter en hel bindevævsmassage, giver dig god tid til at slappe af, hvilke jeg ind imellem glemmer og syntes jeg kan det hele – men det er vigtig at jeg gør det bagefter og får en masse vand.

Maribel

Husk altid at drikke masser af vand, når du får massage og det er lige meget om det kun er hånd eller fødder – kroppe afgiver affaldstoffer og der skal væske til for at rense ud. Læs mere her om vand og hvor vigtigt det er for dig!

Jeg ønsker dig en super dejlig aften og håber at ugen er begyndt rigtig godt efter en dejlig velfortjent mini ferie ♣

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kost som virker solbeskyttende