Påskefrokost og bling, bling...

En af mine laster, når jeg er i Spanien

Gør noget godt for dig selv ♥ Det er et motto som alle med en sygdom skal praktisere ind imellem. Kroppen bliver så udbrændt af, at være på overarbejde kontant med bekæmpelse af både sygdomme og følgesygdomme.

Derfor er dette også en af mine laster, når jeg er i Spanien, Chiromassage ♥ Jeg elsker massage og når pengene er til det i Danmark, giver jeg gladeligt, mig selv en omgang hos en massør. Ud over det fysiske i det, så tror jeg også der er noget mentalt i, at få slappet og få “nusset” om sig selv.

IMG_6202

Jeg er total tryk ved at bruge disse to dejlige piger, Maribel Gómes M (professional Chiromassage) og Denisse de Almeida (Ostheopathy). De er begge medlem af Professionals´Association of Natural Therapies og virkelig dygtige.

Maribel og Dennise

Denne gang var jeg ved Maribel og fik hele 60+ minutters behandling, både som wellness/Relaxing massage with oils, samt Revitalizing og Detox massage. Ved detox og revitalizing massage, får jeg sat små gummi sugekopper på ryggen til at detoxe og sætte blodomløbet igang og frigive stoffer til at helbrede sig selv.

Nogen syntes det gør mega ondt og ja, det niver lidt, men følelsen når de kommer af er super dejligt. Det var virkelig skønt, at får arbejdet hele kroppen igennem og jeg elsker også at de skriver al ned fra gang til gang. På den måde kan de huske hvad jeg får gjort, at jeg har leddegigt og andre ting, der skal passes på eller gøres noget ekstra ud af.

Denne gang havde jeg selv glemt min nakke, at jeg får den gået igennem og løsnet og det kunne Maribel lige tjekke i hendes skema om mig. Tryghed for mig som kunde og dejligt for hende fordi, at jeg kun kommer med mellemrum og hun derfor ikke behøver at huske det hele.

IMG_6201I får også  lige et lille billed af mig hel råd i hovedet og vil afslappet med dejlige Maribel ♣

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskefrokost og bling, bling...