Det er så sandt, så snart....ja, allerede nu d.1 december

Fokus “Livet med gigt” – NEJ, hvis jeg snakker med Gigtforeningen!!!

I dag sidder jeg og arbejder på at få min nye hjemmeside op og kører www.livetmedgigt.dk! (ikke aktivt endnu)

LS nov. 2015

Billedet skal være på min velkomst side – ret godt, ikk?

Så er det lige at det slår mig igen, at jeg har for flere uger siden kontaktet Gigtforeningen om et evt. samarbejde – dog uden held. Jeg ved ikke om det er fordi, at de følger at jeg går dem i bedene og tager “arbejdet” fra dem. Men efter utal af opringninger og utal af email, har de stadig ikke svaret mig og et eventuelt samarbejde. Hvor ærgerligt er det lige?

Her er jeg, en Gitpatient med 23 år på bagen –  som forsøger at sætte fokus på gigt!               -også vil Gigtforeningen, ikke vende tilbage til mig – ja, jeg er jo nok nød til at indrømme overfor mig selv, at de nok ikke vil samarbejde med mig.

Jeg har nu fået mine foredrag lagt ud på Foredragsportalen og er godt igang med at øge fokus på gigt endnu bedre. Så skulle du have en som du kender, eller tænker at det kunne lige være noget for en eller et bestemt sted – Lad endelig høre fra dig!

Som I kunne læse igår, er jeg også aktiv på You Tube, med min nyeste video – og der vil i fremtiden komme endnu flere af den slags.

Juleknus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er så sandt, så snart....ja, allerede nu d.1 december