Min nyeste video

Det er så sandt, så snart….ja, allerede nu d.1 december

Julekalender

Så er jule over os og jeg glæder mig altid til, at vågne op til en julekalender overraskelse. Nu er vi jo voksne, men selv om man er voksen….så, kan vi alle jo godt lide at glæde os til noget, om det er weekenden eller til den næste fest. Det handler mest om forventnings glæden og den får man helt sikkert i december måned med en julekalender.

Jeg følger med i en bestemt internet forretning, for der kommer også en julekalender i hele 25 dage. Så fra i dag til d. 25 dec. sidder jeg foran skærmen og kikker på dagens gode tilbud  -og jeg glæder mig!

Er der noget bestemt som du følger med i, her i december måned?

Julekort

 

 

 

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nyeste video