Netværks hygge med en flok gigtpiger

Unge med gigt

På denne dejlige lørdag står den på møde med FNUG, Unge med gigt!

Spændende lørdag i sigte og jeg håber at tros regnvejr og massiv trafik på motorvej næsten hele vejen til Tyskland, bliver det en super lørdag eftermiddag med masser af inspiration og mødet med en masse fantastiske ungen mennesker ♣

IMG_6095

FNUG arbejder for de unge mennesker som har fået gigt og hvordan man kan nedbryde fordomme, få et fælleskab og sikre at ingen står alene med denne sygdom.

FNUG´s bestyrelse og jeg har snakket om, at lave noget sammen i forbindelse med Fokus på gigt. Denne weekend har de et weekend arrangement og i denne weekend har vi aftalt, at jeg skal komme ned og præsentere mig til de medlemmer, som er med.

Det bliver vild sjovt, at møde unge med gigt – hører deres historie og hvad der er vigtigst for dem, i deres dagligdag og hvad kæmper de med af udfordringer  – det vil jer se frem til…

Jeg har håber at vi kan finde ud af, at jeg laver foredrag for deres forening – for jeg vil rigtig gerne have fat i de ny diagnostiseret personer. For det var her, at jeg selv syntes der manglet noget/nogle som kunne forklare mig mit nye liv og hvor bedre at starte end i en forening som kun består af unge ….

hilsen

“FNUG har eksisteret siden 1983 og er en landsdækkende forening for unge med gigt. I FNUG kan vi mødes, drøfte tanker og fælles problemer og samtidig have det sjovt. Vi snakker naturligvis om gigten, men mest af alt om alt det som alle andre unge også snakker om.”

Kilde:  Fnug.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netværks hygge med en flok gigtpiger