Tandlæge besøg mega tit

En af mine julegave..

Appel Tv

Jeg er nu den stolte ejer af et appel tv og hvor er det fed..
Min tanke med et appel tv, var da jeg  ønske mig den, var at når jeg købte en film eller noget musik, kunne jeg bare tage boksen med mig rundt, eks. til mit sommerhus i Spanien. Nu er jeg dog blevet endnu mere begejstret over den og hvad jeg kan bruge den til, for i dag fandt jeg ud af at, jeg kan både høre radio og meget mere +  at man også kan leje/købe film og musik og via iTunes.

Vi bor et sted på landet, hvor man ikke længere kan leje film, så det er da super smart at, jeg nu kan leje film fra sofaen!

Jeg har haft min Iphone i 2 år nu og bliver stadig mere og mere glad for den. Især fordi at jeg i år fik en Mac air computer og det hele nu kan snakker sammen og det er super fedt. Før i tiden var jeg super glad for Windows, men med deres nye opdateringer og ændring i deres grundsystem,  syntes jeg ikke så meget om det mere og derfor er jeg gået over til Appel produkter.

Når vi snakker Appel produkter, har man altid snakket om at, det er meget dyrere og de er kun gode fordi at, det er markedsført rigtig godt. Men for mig har det aldrig ikke betydet noget om det er In eller at, alle ens venner har et Appelprodukt. For mig har det været helt sikkert det afgørende at, det nemt at bruge og der ikke laves store ændringer på nye opdateringer. Og det er jeg nød til at sige at, det har Windows bare gjort for meget de sidste mange år, hvilke betyder at, jeg skulle sætte mig ind i nye ting og det kan jeg bare ikke overskue.

Når jeg skal bruge meget tid, på at sætte mig ind i nye ting, nye programmer o.l. bliver jeg så, så træt. En af de bagdele ved, at have været syg længe og fået medicin, har haft en indvirkning  på min hukommelse og indlærings evne i det lange løb. Derfor endte mit valg på et appel produkt, som i de to år jeg har haft det, ikke lavet meget om. Da jeg er lidt langsom i opfattelse i forvejen, lære jeg stadig om appelprodukterne, hvad de kan og hvor jeg finder de forskellig ting henne. Men det virker stadig mere brugervenlige end det nye Windows 10.

Tænk over næste gang du skal indkøbe en ny mobil, computer eller fjernsyn – så tænk igennem, hvor meget tid at, du vil bruge på at, indføre noget nyt i dit liv.

 appel tv   appel tv

I går købte jeg min første film på appel tv ´et og det blev en gammel slager,  som jeg har set i min barndom og har længe gerne ville have, men helst i en bedre opløsning i end den gamle VHS udgave.

Så nu er jeg den stolte ejer af Ørneborgen – hvis I ikke kan huske den eller har set den, er det helt sikkert en klassiker som bare må ses engang.

Knus fra mig til dig

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tandlæge besøg mega tit