Husk at, fejre dine "små" succes i livet

En film med stor indtryk på mig

I aftes var jeg inde og se denne fantastiske film ♥ Jeg må sige, at jeg blev blæst væk på den gode måde …

“Har du set den eller skal du ind og se den”?

Skærmbillede 2016-06-15 kl. 20.17.18

Mig før dig  ♥

Jeg er sjælden meget imponeret over en film, bl.a fordi at jeg syntes at der er rigtig mange film i øjeblikket, som ikke giver nogen mening og fyldt med dårlige manuskrifter – MEN ikke denne film og det er vil også grunden til, at bogen har solgt rigtig i mange lande!

DEN MÅ SE …

Det er meget lang tid siden at, en film dagen derpå stadig kan bringe mig lidt ud af fatning, når jeg fortæller om den. (altså på den gode måde) Og det kan denne fortælling.

Selv historien findes på bog og som jeg helt sikkert skal købe nu. I bøger får forfatteren nogen gange, få mange flere tanker og følelser med og selv om filmen virkelig kommer ud over kanten, håber jeg lidt, at bogen kan give lidt kant.

Hvad handler den om?

“Lou Clark ved en masse ting. Hun ved, hvor mange skridt der er fra bussen og hjem. Hun ved, at hun elsker sit arbejde på The Buttered Bun, og hun ved, at hun måske ikke elsker sin kæreste Patrick så højt, som hun burde. Hvad Lou Ikke ved, er, at hun lige om lidt mister sit job, og at det bestemt ikke er nemt at få et nyt. Will Traynor ved, at han ikke længere har lyst til at leve. Han ved, at livet nu føles småt og glædesløst, efter at han er blevet lam i stort set hele kroppen – og han ved præcis, hvordan han vil gøre en ende på elendigheden. Hvad Will ikke ved, er, at Lou lige om lidt vil bryde ind i hans liv og gøre hans dagligdag knap så farveløs.Og hvad ingen af dem ved, er, at de kommer til at forandre hinandens liv for altid.”

På en måde er det en feel good film og den er også i kategorien, Romantik/Drama  og alligevel er det en historie,  man tænker rigtig meget på, især når man har prøvet at, være syg og følt at, der er ingen vej tilbage…

 

Se trailer her ..

Filmen “Me before you”  ♥ har min stærkeste anbefaling og jeg ville helt sikkert ind og se den igen om et stykke tid.

Så ved du ikke hvad weekenden står på, kunne den hedde en tur i biografen –  God fornøjelse, du bliver ikke skuffet…

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk at, fejre dine "små" succes i livet