Kan man forklare det ?

Disney´s nye film – Zootropolis

Eftermiddagshygge med en 3´årige

I går var jeg så heldig at, vende minderne tilbage til da jeg havde små børn. Min søde veninde havde lånt mig hendes dejlige dreng på 3 1/2 år. Lille B og ham og jeg skulle i biografen og se Zootropolis 

IMG_5908 IMG_5910 IMG_5914

Vi skulle ind og se dyr, som B sagde og jeg havde glæde mig til at, se denne nye Disney film, for jeg elsker Disney.

Lille B, er fantastik dejlig dreng, sød, nem og velopdragen ( når det tager ham) – men han er lige den rette for mig at, hygge med – for han er ikke vild, vild og slå m.m og alle de unoder, som små drenge godt kan gøre i den alder…

Da jeg kom i børnehaven og hentede ham, kom han løbende igennem hele legepladsen og råbte; “Liiiiiisbeth”, til mig – her smeltet mit hjerte allerede. Det var første gang at, jeg skulle hygge med ham uden forældrene. Hvilke jeg var spændt på og hvilke modtagelse får man så…..kan man andet en smelte?

IMG_5921 Dejlige dreng ♥ IMG_5915

Vi spiste popkorn, og fik lidt slik ( ikk´meget, men for B var det en stor pose) også fik vi vand, vi skulle jo have lidt sundt med ind over.

Det var som at, vende tilbage til da mine børn var små og vi skulle hygge – vi tog dog ikke i biografen, men vi hyggede hver fredag hjemme og JEG NØD DET –  nu fik B, det hele frem igen og jeg kan kun glæde mig til at, jeg engang får børnebørn.

Det gode ved at, have en sådan lille størrelse er at, men har ikke den samme kontrol over hvad der sker med en. På en positiv måde, man bliver “trukket” rund i manegen af andre kræfter, som har brug for dig og det sætter din egen tilstand på standbye!

Så vil de sidde på skødet, så skal vi lige ud og gå, ud på toilettet og dernæst putte op af en. Man sidder i u-handige stillinger og vender sig efter hvordan de vil sidde og putte sig, det betyder at, en mor/far med små børn og (ledde)gigt, skal planlægge sin tid rigtig god og bruge “fritiden” på at, rekreere  – det havde jeg glemt!

Da mine var små, var jeg nok mere syg end nu! Ja, det lyder måske mærkeligt, men da havde jeg ikke fået Humira TNF alfa , og jeg blev mindet om i går hvor vigtigt at, det er at man nyder hvert sekund med en sådan størrelse og hvor vigtigt det er med en krop i nogenlunde funktion.

Jeg var heldig med B i går og jeg nød det også til fulde, men i dag kan min krop godt mærke at, jeg var i uvant farvande og i dag skal jeg lige slappe af.

IMG_5912

Knus fra mig til dig

NB: Hvis I ikke har set Zootropolis, kan det kun varmt anbefales!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man forklare det ?