Mcdonalds mad.....og hvad sker der....

Hvad er bedst, hvor, hvorfor…..

Hvad er bedst, hvor, hvorfor og meget mere løber igennem min hjerne i disse dag. Al min tid forgår foran computeren, godt igang med at få byggede min nye hjemmeside op. Hjemmesiden skal være et sted, hvor alle mine videoer er og hvor man mere prof kan finde de forskellige foredrag, som jeg laver og hvordan man kommer i kontakt med mig osv.

www.livetmedgigt.dk

I disse dage, går det hele op i webhotel, opsætning i wordpress og hvordan skal jeg byde velkommen. Kan dog ikke lave nogen videoer pt med mit fine “teenager” ansigt….

Samtidig er jeg ved at få fastlagt en del foredrag for næste år. Men som al andet, er det lidt af en “kamp” at komme igennem til de forskellige foreninger, fysioterapeuter/behandlings steder, bibliotek og sidst men ikke mindst de offentlige instanser så som sygehuse m.m.  Alle mener at, mit budskab er utrolig vigtig og de mener at jeg skal forsætte det gode arbejde som gør med bloggen og mine foredrag.

Jeg vil rigtig gerne sætte fokus på gigt, og når jeg har sat mig noget i hoved er det både på godt og ondt at jeg er en ildsjæl.

Som min mand siger, så er det enorm trættende for mig at være så fokuseret på noget. Det dræner mig og jeg sove lige i øjeblikket små 10 timer hver nat for at følge med i løbet af dagen. MEN hvis andre for noget ud af det, er det, det hele vær´!

Min svigermor var her den anden dag og hun forstod simplethen ikke at, jeg vil bruge så meget tid på at, andre kunne drage nytte af mine erfaringer og oplysninger om min sygdom ( -og gigt generelt). Tror ikke at hun mente det i negativ forstand, men som min egen mor, var det nok mest bekymring over, om jeg tager for meget på mine skulder.

Også er det at, jeg er nød til at fortælle at, hvis vi ikke var nogen som viste andre hvordan livet er med leddegigt – før – under og efter, bliver der ikke større fokus på gigt og livet med og omkring gigtramte.

Indlæg fra en Reumatolog

I forgårs fik jeg en aftalt i hus, med en Reumatolog fra Regions Hospitalet Midt om Gigt indlæg her på siden. Det vil jeg glæde mig meget til og jeg håber at I også vil få noget ud af det. For som vi snakkede om til mødet, så er der meget “junk” på nettet og hvor skelner man det gode fra dårligt. Så glæd jer….(det første kommer snart) 🙂

Juleknus fra mig til dig

mig selv....

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mcdonalds mad.....og hvad sker der....