Når andre har det varmt, har jeg det godt ....

Uha, hvor jeg nyder det…

En dag foran computeren gav dagen i går, en tiltrængt aften gåtur med hunden og vi nyder det for vildt – all det grønne som blomster overalt, elsker det…

IMG_7247

Jeg sidder lige i øjeblikket og laver jobbeskrivelse til vores projekt “skole-tjenesten”  i FNUG og det skal være klar til weekend, for der skal andre godkende beskrivelsen af det, som vi søger i FNUG

Sidder du nu og tænker, at det var måske noget, som du have lyst til at høre mere om, er du velkommen til at kontakte mig på mail og høre meget mere om det nye projekt.

IMG_7246

Arbejdet i dag, er ud som brugerkonsulent i Horsens for DEFAKTUM. Det bliver en af de første opgaver ude af huset fra DEFAKTUM – mega spændende, men er også lidt nervøs – for mit synspunkt er for alle patienter i regionen og jeg skal bare gøre det godt !

Personligt forsøger jeg at jonglere rundt mellem det ren arbejdsmæssigt og mine egne behov og det er mit udgangspunkt i dag.

I den sidste uge, har det været lige lovlig meget, at løbe til og med den pakkede uge, som jeg går i, i næste uge, jeg glæder mig til denne weekend. Kalenderen er tom og vi skal slappe af og lave ingenting overhoved – ud over måske lige at ryde op og ordne det mere huslige.

Nu hedder det fokus på dagen og vil glæde mig til et par tøser kikker forbi i aften, til lidt terrasse hygge (bare vejret holder ♣ ) og indhentning af de sidste 3-4 måneder. Nye udforinger for os alle, giver noget at snakke om og med pejsen kørende, kan vi sikkert sidde ude hele aften.

Jeg ønsker dig en dejlig dag ♥ og ønsket om at, du får det bedste ud af den.

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når andre har det varmt, har jeg det godt ....