Nytårsforsæt..... ja/nej?

Hvad har jeg da rodet mig ud i ?

For 3 måneder siden, besluttet jeg mig i at, sætte mere fokus på gigt og gigt relateret sygdomme, både for den ramte – men også for den pårørende som står vedsiden af en og er helt “lost” over situationen.

Så jeg startet bloggen her, med den intention og ud fra det har jeg lavet en hjemmeside, som kom op og kører lige før det nye år. Alt sammen betalt af mig selv og lavet med det formål at, sætte fokus på gigt. Ud over det, har og skal jeg til at laver foredrag for gigtgrupper og relateret steder som fysioterapi center m.m.

I dag sidder jeg og læser på FB, andre blogger og på nyhederne generelt og det er her at, jeg lige spørger mig selv om ….

Hvad har du lige rodet dig selv ud i?

Jeg er ikke super godt til at, pådutte eller lægge ord i munden på andre – for mig var det helt og aldeles en mission om at, få folk til at,  forstår folk med sygdomme og hvor svært en dagligdag kan være. Jeg føler lidt at for at, kunne være med i dag – skal man være klar til at give mange penge for at, blive set og hørt -og rigtig vigtigt er det at få de rigtige søgemaskiner (SEO) opsat, så lige nøjagtig du som læser får dem at, se…. er det mig?

Jeg er jo bare en pige på en mission…

Jeg håber at mine læsere også syntes at, det er vigtige og gode råd som jeg lægger ind og jeg har da også tænk mig at, forsætte – men på min kurs og ikke på udefra kommende påvirkninger.

En god ven fortalte mig engang, at man skal huske at, man er god nok, som man er og det vigtigst af alt, er at man skal man huske at sige det til sig selv.

Det er nemlig ikke nemt at, lade sig påvirke udefra og afvige fra ens kurs – bare fordi at, det er IN eller på mode at, gøre det sådan her! Som menneske tror jeg desværre at, vi al for nemt bliver påvirkede udefra – om det er fra venner, familie eller via medierne. Men derfor er det også så vigtigt at, vi ikke skal lade os påvirke af andre og gøre det vi bedst kan og selv syntes er det rigtige.

Jeg har et super eksempel fra min egen verden. Da jeg fortalte min omgangskreds, at nu vil jeg gøre dette og give den en skalle med fokus på gigt. Var der ikke EN i min omgangskreds som støttede mig og fortalte mig “godt gået” eller bare ville støtte mig og læse mine indlæg ind imellem. IKKE EN….og i dag 3 måneder senere, har ingen af mine veninder, venner eller kollegaer set min blog. Første spørgsmål var fra andre, er det noget du kan tjene penge på? -og nej, det er det ikke. Jeg vil rigtig gerne lave indlæg med gode produkter og gøre noget godt for mine læsere.

Men en Mascha Vang bliver jeg altså ikke…for det er heller ikke formålet med min blog. Ud over det, så har jeg har heller ikke kræfter til at, være “på” på den måde. Men derfor kan jeg stadig godt lide at, læse om folk som kan gøre det hun gør –  det er bare lidt et drømmestadie for mig – for min sygdom tillader ikke helt de samme ting.

Jeg vil sætte fokus på gigt, men på min egen helt unikke/underlig måde og jeg vil glæde mig til at få nogen fantastiske mennesker ind over til at, øge synligeheden af gigt i år.

Så glæd jer, når jeg har fået “vækkede” alle mine indlægs holdere og de kommer igang med deres indlæg – kommer der til, at være gode råd, indblik i sygdommen og lovmæssige oplysninger. Følg med herinde og jeg vil hjælpe dig og din familie med information af gigt, for gigt og med gigt, her i 2016 – det bliver et fantastisk år, men MAX fokus på gigt og en masse andre spændende ting som opskrifter, gode rabatordninger og meget meget mere……

Knus fra mig til dig

Bo og jeg 31.12.15

Manden og jeg på årets sidste dag

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsforsæt..... ja/nej?