Ny app til at hjælpe dig med at huske din medicin...

YES, YES, YES …

….nu bliver der arbejdet fra roden af!

Fik den fedeste opringning i starten af ugen, af RegionMidtjylland. Som I kan huske jeg skrev i mit indlæg før påske, at jeg var til samtale/møde (CFK) om at blive brugerkonsulenter for Region Midtjylland – De valgte sgu mig!!!!

1933607_794435663989852_7112023775000546529_o

Patientkonsulents arbedejdet bliver nu taget fat i fra roden af bl.a mig og ikke kun gigt området, men alle patienter inden for sygehusvæsenet….ihhhh, jeg glæder mig!

Det er oplevelserne af mig selv og sundhedsvæsenet jeg kommer til, at arbejde med. Alt imellem patient og sundhedsvæsenet, som både kan udfordrende, stressende og ikke særlig godt, og andre gange et velfungerende system, hvor alt bare fungerer.

I forlængelse af Region Midtjyllands vision om at pleje og behandling sker på patientens præmisser, har CFK – Folkesundhed og Kvalitetsudvikling valgt, at ansætte patienter som brugerkonsulenter.

Jeg skal medvirke til at udvikle, afprøve og evaluere opgaver og projekter, hvor patientperspektivet er et særligt fokus og vil give værdi for patienter og pårørende og selvfølgelig også arbejdsforholdet for selve personalet på sygehusene.

CFK – Folkesundhed og Kvalitetsudvikling er et tværgående forsknings- og videnscenter under Region Midtjylland.

Det er da bare super fedt, at få lov til at lave noget som virkelig rykker fra bunden af og giver mening for alle patienter.

Ha´en fantastisk weekend og nyd de små solstråler i vejret i dag 

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny app til at hjælpe dig med at huske din medicin...