Om dig!

Friske idéer på landevejen…

Når dagdrømme tager over….

Kender I det, at I skal ud og køre langt og al imens at I kører og holder øje med vejen, så begynder tankerne at drømme og bare flyve der ud af ?

Her i weekenden, skulle jeg ned til en veninde og hygge sammen med hende og hendes 3 dejlige tøser. Der er små 160 km ned til dem og det betød, at jeg havde en masser af tid på landevejen, til at “dagdrømme”.

Det er vigtig, at sige at jeg selvfølgelig holder øje med trafikken og er obs på hastigheden m.m.

For jer som aldrig kører langt, kan jeg bare sige at I går glip af noget unikt. Jeg tænker tit på, at det med lange køreturer kan være mentalt befriende og afslappende. Det giver dig en mulighed for, at udtænke idéer på en anden måde og lave “sjov” med ens fremtidsvisioner og drømme stort og nogen gange total urealistisk. Men hvor er det sundt for min sjæl, sind og krop, at give den gas.

Her er jeg ikke begrænset af fysiske hindringer, dygtighed eller andet som kan være en hindring. Her kan jeg være mig, mig og mig med stor M !!

-og nogen af tingene ser aldrig dagslys, men det er altid noget som jeg kan bruge og bygge videre på i min hverdag…

Jeg elsker når vejret er til en god køretur og jeg rigtig kan nyde omgivelserne mens jeg kører. Jeg har aldrig haft min familie eller veninder tæt på i længere perioder af mit liv. Mine forældre bor på en sydhavsø ( Lolland – lidt en joke!), min svigermekanisme bor længere op nord fra os og de fleste af mine veninder er spredt rundt om i DK. Hvilke betyder at, når jeg vil være sammen med mine kære, kræver det en tur i bilen. Så for mig er en tur på 30 km. bare en smut tur.

Da jeg sidst på ugen skal ud på en meget længere køretur til Spanien, tager jeg denne “lille” tur som en forberedelse for min krop og sætter en plan for hvordan jeg nu skal indrette mig på vores 2900 km lange tur.

Her er et lille glimt af min tur på landevejen…

IMG_6064 IMG_6065

Rigtig god mandag og nyd det, hvis den står på en længere køretur i dag! Det giver dig mulighed for, at drømme stort og helt unikt.

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om dig!