En underlige kamp, men en som jeg har jævnligt...

Acceptere du det?

Når disse sofadage tager fat i mig, så følger jeg lidt at, jeg dag efter dag slæber jeg mig selv igennem dem!

Jeg troet, at når man blev ældre, blev dagene længere og nætterne korte…men jeg syntes dog ikke det er tilfældet hos mig.

Nætterne bliver længere og længere og dagene bliver kortere og kortere… sover jeg for meget? Ja, det kan godt være, men jeg skal have mine 8 timers søvn, eller fungere jeg simpelthen ikke, gør du?

Jeg har Leddegigt og jeg har også ind i mellem selv svært ved at acceptere det….

Hvad jeg ikke ville give, for et spændende liv med en masse mennesker omkring en og fuld fart på, med aftaler på aftaler….det bliver dog ikke til noget af. Også er det her at, jeg skal huske på at, livet er andet en at præstere og yde mere en hvad godt er!

Livet er en utrolig ting,
Livet er dejligt,
Livet er fantastisk
– livet er en GAVE!

Vejret 17.01.16

Det er det, som jeg skal huske i den mørke tid, hvor alt og alle omkring mig syntes at, kører derudaf med 180 i timen og jeg sidder bare på sofaen og ser tv eller læser…
Jeg følger sommetider, at jeg står midt på Time Square i New York ( har dog aldrig været der:-) ), og der er trafik fra alle retninger, som drønner forbi mig i max. hastighed, alt imens jeg bare er sneglen, hvor alt forgår i slowmotion…kender du følelsen?

Og her det at, jeg skal hive i mig selv og acceptere at, dette er mit liv. Det er et liv som har så mange andre kvaliteter og muligheder…tænk hvor meget jeg gør i frivillig arbejde for Fokus på gigt og meget mere… og alle de fantastiske mennesker jeg møder og har mødt på min vej. Mennesker som jeg aldrig havde mødt ellers, det kan da kun være så positivt at opleve det!

Knus fra mig til dig

snevejr i Them

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En underlige kamp, men en som jeg har jævnligt...