Mere end 15.000 skridt dagligt

Sikke en dag…

Først må jeg lige undskylde for det forsinket indlæg. Mit internet gik helt berserk og ville ingen ting, kunne ikke upload billeder til min blog, og det gik ud over min blog side, som gik ned på grund af den forringet internet kvalitet…arrrrhhh..

Nu har jeg fået signalet “langsomt” tilbage og kan fortælle om min dag i går!

  13180863_10208388124574877_1803290794_n 13219801_10208388128214968_1780481949_n         13181218_10208388129575002_1658255109_n IMG_6850

Dagen startede med en tur i Nova skandinavisk Radio, som I nok så på min FB side i går morges og som jeg kort fortalte om for noget tid siden – fed oplevelse ♥

Noget udfordrende med en svensk og en norsk kommentator, og tænk dig…det gik rigtig godt. Vi forstod hinanden og vi fik fortalt alle de dejlige mennsker fra hele Skandinavien at, jeg findes via min blog og kan de rent faktisk læse om hverdagen med gigt og hvorfor jeg selv er så meget i Spanien som jeg kan og må.

Jeg forsøgte at finde et svar på hvor mange skandinaver, som lever i Spanien p.g.a gigt. Desværre har jeg ikke kunne få nogen oplysninger omkring dette, hverken i arthritis foreningerne i Sverige, Norge eller Danmark eller selv søge mig frem til det.

IMG_6846

Eftermiddagen stod på foredrag i Quesada Fitness Gym, som er søde at lægge lokaler til mine foredrag hernede ♥

IMG_6858

Og HVAD sker der lige !!…….. ingen mennesker til mit foredrag … øv, øv og øv….
Nu skal jeg vist lige op på mærkerne hernede i Spanien – har ingen gigt i denne del af Spanien og hvis du har, hvorfor kom du så ikke i går til mit foredrag ???

IMG_6859

Dem som der havde vendt tilbage til en positiv respons, dukkede ikke op, så ejeren af fitness centeret og jeg snakkede om at, det nok er fordi at jeg ikke er i Spanien hele tiden og folk ikke ved hvem jeg er.

Det ville hun godt hjælpe med at ændre, så nu kommer jeg ind på deres hjemmeside med min blog og fortæller deres medlemmer at jeg rent faktisk også eksistere og kommer jævnligt forbi og laver foredrag.

IMG_6860

Det var en god positiv drejning dagen tog og selv om jeg selvfølgelig er ked af, at der ikke kom folk til foredraget i går, så pyt…. vi prøver igen til sensommeren.
Måske er der ikke mange der vidste at, jeg rent faktisk kom, trods poster i lange baner i fitness centeret, som har været hængt op siden start april – det er bare på med vanten igen og næste gang med ren fokus på skandinavien og på dansk.

Dagen sluttede ikke så perfekt, som jeg have ønsket, men jeg var alligevel i mega godt humør, for nu kommer jeg på deres webside med link til min blog.

KAN man ønske sig mere?

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere end 15.000 skridt dagligt