Terrassen skulle lige have en omgang, efter et kæmpe regnvejr i starten af Januar...

Nu kan man se, hvor meget markedsføring betyder …..

I går skulle jeg have mit første foredrag i Quesada Fitness Gym og som jeg fortalte i går, så have man overset datoen og jeg fik ikke lagt min annonce ud på stedet eller delt den på FB via Fitness Centeret.

Mega øv, for jeg have virkelig glædet mig til, at fortælle de skandinaviske mennesker her i Spanien om mit forløb, min historie og at, man godt kan have et godt liv med leddegigt.

Nu har vi et igen d. 29 Marts (denne gang på engelsk) og jeg håber det bliver lidt bedre reklameret for, når jeg nu er hernede. En ting kan man sige om folk som bosætter sig i Spanien – de skal holdes i ørene konstant ellers “glemmer” de det og der ikke er mange som overholder deres aftaler. Det virke lige meget alting, især når det ikke lige handler om dem selv…

Jeg fik dog en god nyhed i dag, at Radio Nova for Skandinavere, måske godt vil lave et interview  med mig i næste uge… de skulle bare lige finde ud af, i hvilke sende tid…

IMG_6186

Sådan så lokalet ud efter jeg har ventet i en halv time, også blev der pakket sammen og jeg gik i  “tænke box” – hvordan får jeg fat i de skandinaviske folk til mine foredrag i Spanien!

Vi tager handsken på den anden hånd og prøver igen!

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Terrassen skulle lige have en omgang, efter et kæmpe regnvejr i starten af Januar...