Healing "FUP eller FAKTA" ?

Kongress i Århus “på patientens præmisser”

Sikke en dag i går, det var virkelig en kongres, som kan gøre en forskel for den enkelte patient.

Også var jeg så heldig, at mødes med Adam Holm igen. Adam, er en skarp journalist/studievært fra DR og som var en fornøjelse at møde og have som ordstyrer på kongressen.

Hans input og skarp indsigt på emnet, gjorde kongressen mere levende og hvis du syntes, at Adam ser bekendt ud, er det ham der bl.a har været vært på DR Deadline.

IMG_7322 Selve kongressen var repræsenteret af 8 patienter ud af 250 tilmeldte læger, afd. leder, afd. ledersygeplejesker og adm. kontorpersonale.

Deltagerne af patienter, have en debat med salen, hvor vi fik fortalt vores historier om gode og mindre gode oplevelser af “på patientens præmisser”.

Ud over det fik vi tildelt en “date” til frokost, hvor vi med en af lederne, kunne komme mere tæt på vores personlige historie. Ud over det, var en lille “ping pong” hen over bordet, med spørgsmål frem og tilbage og en mulighed for råd om det spurgte emne fra en patients synspunkt.

Sener på dagen blev jeg også interviewet til den interne avis. Både om hvordan det var at, møde den anden side af “bordet” og hvad vi ønsker os som patienter i forhold til sundhedsvæsenet.

Jeg har ikke noget link endnu, men hvis jeg får tilladelse til at, lægge det ud på bloggen – kommer det helt sikkert.

IMG_7305     IMG_7306     IMG_7314

Efter en hel dag på numsen – var jeg så heldig, at jeg kunne tage hunden med ud på de sidste 4 runder af mandens Onsdags Herre golf – det var så afslappende og hyggeligt.

Aften turen klaret med hunden og hygge med manden, som jeg ikke har set et par dage ♥ dejligt at, disse herre gav mig lov til, at nyde naturen på golfbanen og de 4 herres selvskab, sidst på aften.

IMG_7315     IMG_7317     IMG_7318

I morgen skal jeg på kongres igen med Region Midtjylland – derfor er dagen i dag en nattøjs dag ♥ og jeg skal nyde solen og sofaen ♥

hilsen

Du kan altid følge med på Instragram og FB bloggen og har du lyst, melde dig til mit nyhedsbrev, som kommer endgang imellem, ikke noget fast 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Healing "FUP eller FAKTA" ?