4 hurtige tips til modvirkning af stress

Spansk bilsyn

Ja, en af de ting ved at have et sommerhus længere væk fra os selv, er at der altid er noget, der lige skal gøres inden vi vender snuden hjemad igen!

Denne gang skulle bilen til spansk bilsyn. Her har der ikke være ret meget fremskridt over de sidste par år. Jeg må dog sige, at i de år vi har været hernede, så kører der mindre og mindre “lig” rundt i gaderne. Der er blevet ryddet op i de gamle spande af biler, som oser og forurener vores planet.

Mega positivt ….

IMG_7073          IMG_7074

Vi fik af vide af vores mekaniker hernede (mega sød og ret lokal mand, som har boet i byen i hele sit liv) at, det godt kunne tage op til 3 timer, helt afhængig om hvor mange der var i kø og om der var om syn m.m.

Det gjordet det heldigvis ikke, vi var færdige på godt en 45 min. Men der var ingen på stedet kunne engelsk og vi mødte den ene sure spanier efter den andet, lige til at ødelægge ens dag 🙁 Jeg syntes ikke at, jeg har mødt modstand på denne måde før hernede, men her fik jeg at, føle at jeg var ikke velkommen.

På en måde forstår jeg dem godt!!
“Tænk hvis Danmark var fyldt med udlandske sommerhus ejer, som var overalt – hele tiden”

Der var 3 personer til at syne vores bil – en på kontoret til at tage imod penge og give mig min registrerings attest retur, når den var blevet stemplet i og hele to til at syne bilen i synshallen.

Nå men vi fik  kørt den ind til syn og ret kort tid efter skulle vi ud igen, for vi måtte ikke være derinde, al imens den blev synet (fær´nok)

Den blev synet også fik jeg ro i sindet over at, den ikke skal det før om et år igen!

Resten af torsdagen blev brugt på marked  og minigolf (og jeg var mega god) og gåtur rundt i byen og bare være til ♥ få tapas, dufte til blomsterne og N Y D E de lokale som alle går rundt i lange bukser og jakker og vi sidder i toppe og nyder solen ….

   IMG_6905    IMG_6883

Minigolf med 3 golfier, er bare mega sjovt – de går op i deres putte struktur, vild meget og al bliver vendt og drejet med golfudtryk, som jeg nok burde kende – men, som jeg ikke altid lige ved hvad er, og står helt bøvet i hoved og tænker, hvad var det nu det udtryk betød, når de siger det… hi hi hi

IMG_7064   IMG_7067   IMG_7060

IMG_7059  IMG_7076   IMG_7062

Sommeren er ved at rigtig tage fat hernede, for første nat har vi haft en semi tropenat og det ser ud til at, blive varme og varme efter vi er taget hjem.

Sidste dag skal nydes til fulde, ud i solen, i bikinien og suge alle de D-vitamer til mig, som jeg kan ♥

Jeg har dog lovet mine børn og moder, at tage det gode vejr med retur til DK og det gør jeg selvfølgelig 🙂 

IMG_7052             hilsen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 hurtige tips til modvirkning af stress