10 gode grunde til at spise chokolade

Nu ved jeg hvordan du har det!!

I denne periode med influenza tid, har jeg meget forståelse fra omverden :-), lidt komisk for i disse dage magter jeg slet ikke, at komme ud af min seng – al på kroppen gør ondt, alle kropsdele knirker, knager og brager. (Tror det er at komme retur til et koldt Danmark)

Sådan nogen dage er et rent helvede – for selv om kroppen råber og skriger, så er viljen til at stå op og gøre noget ud af dagen større end feber og smerterne. Jeg er af den overbevisning, at hvis jeg lader kroppen vinde, så ville mit liv bliver en del indskrænket, ensomt og ualmindelig kedeligt.

Bare det at lave te, eller gå i bad – kan være helt udmattende og uvirkeligt uoverskueligt for mig. Det er de dage, jeg bare har nattøjsdage

For dem som i disse tider ligger med influenza, mærker selv på kroppen i et par enkelte dage eller en lille uge – ømhed, smerter, feber og svimmelhed. I de dage har jeg meget sympati fra andre folk!
De føler, at deres verden er forfærdeligt og siger hele tiden; at hvis jeg har det sådan 365 dage om året, så kan de godt forstå, at jeg er skidt og træt hele tiden, for de har da aldrig været oplevet noget der gør så ondt og så smertefuldt.

Ja, her får man sympati og vupti en uge senere har de total glemt, at det de kun har haft en lille uge – har jeg hverdag resten af mit liv!

Faktisk er det fantastisk, at vores kroppe er “byggede” til at glemme!
Vi kan være så syge, eller føde et vidunderligt barn som kvinde og vores kroppe er i stand til, at total glemme den smerte, som det har gået igennem ved enten en fødsel eller ved en periode med hård sygdom.
IMG_6213

Det er et unikt maskineri, vi har og derfor skal vi også passe godt på den også selv om vi ikke har fået de bedste kort på hånden til livets gang ♥

Jeg håber at, I alle vil bruge mine gode råd fra nyhedsbrevene og hvis I ikke har tilmeldt jer endnu, kan I gøre det  her..

hilsen

NB: Jeg er i både i Tønder og i Them i næste uge for, at holde foredrag, måske i nærheden af dig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode grunde til at spise chokolade