Hvilken medicin får man?

Weekend update

 

Kronisk smerte skala

Elsker denne skala

 Oprydning og affaldspladsen

-stod weekend på og med to dejlige børn, som har flyttet adresser inden for de sidste par måneder, har vi fået en del møbler, kasser og andre bolig ting til opmagasinering i vores kære hjem.

Det betød at, nu skulle der lige styr på tingene og med lørdag/søndag triste vejr, var det den perfekte weekend at, gøre det i.

“I hagl, sne, regn og slud, skal posten ud, er fra en kendt børne julekalender” – men hos os var det dog traileren som skulle ud – fyldes og tømmes for møbler, kasser anden ragelse der blev vurderet, vendt og drejet ( er gift med en lille samler :-)) og igen vurderet om det skal blive eller ud.

Vi fik dog smidt det meste ud og nu har vi kun de “gode” ting tilbage. I dag ligger min skala på nr. 4 smiley og det er helt sikkert også “fortjent”, med al det ren frem og tilbage og det er tros at, min mand tager praktisk talt alt det tunge for mig og ja, stort set det meste af hele læsset.

Nu står ugen på en ny udfordring og jeg starter ud med færdiggørelse af teksten til det nye magasin og med fotografen som kommer midt i denne uge og tager billeder af mig og familien.

Så slår forfængeligheden ind og jeg skulle også gerne nå til frisør og blive bare lidt mere opdateret i looket og stilen.

Med ønsket om en fantastik uge og mere fokus på gigt.

Mandags knus fra mig til dig ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken medicin får man?