Et farvel til 2015 - Kæmpe Nytårs knus fra mig til dig

UHA…tømmermænd -også jeg har ikke fået noget at drikke….

IMG_5424 IMG_5425 Pink Champagne

Så fik vi skudt det nye år ind og i år var vi ikke hjemme til at gøre som vi plejer, med sang af “vær velkommen Herrens år”. Men så fik vi hyggede med lidt venner, både nye og gamle.

I år fandt en veninde en Pink champagne og den måtte vi da lige have et par billeder af og selv om jeg ikke drikker alkohol, så åbnet vi en børne champagne i et mega fedt glas. Så var jeg også med på det lyserøde og det er da for sjovt, at det var jeg nød til tage et par billeder.

GODT NYTÅR

GODT NYTÅR

IMG_5442 IMG_5438 IMG_5443

Min mand nyder alkoholen og jeg får alle tømmermændene..

Men i dag, har jeg det dog som om at, det er mig som har drukket helt tæt og være beruset. Det er en af de ting, jeg ikke rigtig forstår med min sygdom – jeg kan ikke være ude til fest og det er selv om at, jeg kun drikker vand og sodavand hele aften, uden at jeg har det som om at, det er mig som har alle tømmermændene i huset.

IMG_5451 IMG_5453 IMG_5454

Jeg har det som om at, det er mig der har drukket al festens alkohol, her dagen derpå. Min krop ryster, mit hoved gør ondt, min led javer og dunker og jeg ved godt hvorfor mine hofter bøvler –  en lille hæl på min støvler, gør at jeg har ondt i dem.

Også er jeg så træt at, jeg kan dårlig nok tage mig sammen til at, lave noget. Jeg fik dog gået en tur med hunden og vi har helt alene i området. Men så var det vist også det for årets første dag. Nu står den på tømmermænd tv ( også selv om jeg ikke har nogen) og rester fra i går til aftensmad.

Nytårs knus fra mig til dig

1

  • Mette

    For mit vedkommende skyldes tømmermændene, – som ikke er der – ganske enkelt at alt er anderledes end almindelige aftener, senere i seng, andre stole at sidde på, anspændthed fordi jeg ved hvordan jeg har det dagen efter osv….
    Ganske uretfærdigt, var sgu lige før man lige så godt kunne drikke sig i hegnet, så var der da en ‘ordentlig’ grund til at have det træls.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et farvel til 2015 - Kæmpe Nytårs knus fra mig til dig