Artikel i mja.dk - Med gigten som blind passager...

Sommer og sol nærmere sig – tros frost og kulde i dag!

VUC Silkeborg King og jeg VUC tur i Silkeborg Silkeborg - Bo og Jeg, Silkeborg skovene

Sommer og sol er tætter på i disse måneder, og hvor jeg trænger til varmen og mindre påklædning.

I aftes kom frosten tilbage i lille DK og nu er påklædninger igen flere lag, hue og vanter. Det er lidt øv, men solen er begyndt at varme og i dag fandt jeg en lille plet hvor det gav rigtig meget varme fra solens stråler….jubiiiii… smagen af sommer!

I dag var vi i skovene omkring Silkeborg, i forbindelse med at, vi har vi flyttet vores datter retur til Silkeborg fra Århus hen over disse to dage.

Så nu er hun igen tættere på MOR ♥, hvilke nok ikke var grunden til flytningen – men super dejligt for mig at, hun igen er så tæt på.

Natascha flytter fra Århus

Farvel Århus og go´dag Silkeborg

Og da hun er flyttet lige op til en af de dejlige skove, var det jo oplagt, at vi tog en lille gåtur med King her til formiddag. Skovene er dejlige her i området, og man kan finde små søde områder, hvor solens stråler kan rigtig komme til sin ret.

Jeg ELSKER varme og syntes også at, kroppen søger efter det i disse dage – men nyder også at, vi har højt til himlen og smukt når frosten lige har fået bid i træerne.

Nyd dagen og find de små steder i dit område, som opløfter dit humør ♥ solens stråler fik mit frem i dag og jeg håber også, at du har fundet dit!

Weekend knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Artikel i mja.dk - Med gigten som blind passager...