5 tegn på, du får for lidt vand

Sikke en dejlig start på ugen ♥

Jeg er helt sikker på at, der bliver indtaget mere “grønt” i de næste par uger ♥

IMG_6436

I aftes var jeg ved en fysioterapeut i Them og fortælle om et sundt liv og min succes med kosttilskud til min livstil. Hvordan livet har budt på flere uheldige episoder af indtagelse af ikke optagelige vitaminer og mineraler for mit vedkommende.

Sikke en aften vi havde, der kom 25 mennesker og hørte fysioterapeut, Lotte Gilkrog og jeg om hvordan vi holder os sunde og hvilke muligheder vi har for, at få gang i vores krop.

Jeg fik kort fortalt min livshistorie og om hvilke forhindringer, som vi skal være opmærksom på, hvis vi har lidt som knirker i kroppen.

IMG_6437                 IMG_6439

Vi kunne heller ikke klemme flere ind til aftens arrangement, der var fyldt i de små lokaler og alle virkede til at de har fået noget ud af deres aften.

I næste uge skal jeg derud igen og hjælpe med at scanne folk for deres optagelse af kost og evt. kosttilskud. Det bliver så godt og jeg er helt sikker på, at der blever købt lidt mere grønt ind i de næste mange uger.

I dag går turen til Tønder, hvor jeg skal lave et foredrag om Livet med gigt og hvordan jeg klare hverdagens udfordringer – det glæder jeg mig til ♥ Fik dog en mail i aftes, om at vi ikke var så mange – men lidt har også ret og kommer der bare 5, som kan fortælle det videre til 5, har det været en succes!

Ha´en fantastisk tirsdag derude og husk at I kan tilmelde jer mit nyhedsbrev via min hjemmeside og vil I gerne holde øje med hvor i landet jeg er, så følg med på min FB side eller via min begivenheder.

Et lille opråb til jer læsere på Sjælland – sidder I og kender et sted, hvor I tænker at jeg ville passe ind,  giv lyd fra jer.  For jeg vil rigtig gerne forbi i jeres nærområdet og sætte fokus på gigt.

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tegn på, du får for lidt vand