En af mine julegave..

Online med Livetmedgigt.dk

Endelig gik jeg online med mit hårdt arbejde hjemmeside  Livet med gigt ,  som jeg har lavet i forbindelse med de foredrag, jeg skal lave i 2016 og forhåbentlig langt ind fremtiden.

Det har været nogen hårde uger med meget arbejde foran skærmen med layout, tekst og sikre mig lovmæssigt at, jeg ikke laver eller kommer til at lave noget ulovligt eller stødende for andre gigt relateret hjemmesider. Men en hjemmeside som fortæller om mig, hvorfor at, jeg gør det og hvorfor det er så vigtigt at, vi har fokus på de 700.000 mennekser i Danmark som lider af en form for gigt.

top billed på web livet med gigt.dk

 

 

 

Jeg har længe arbejdet på dette projekt og håber at, det bliver en godt besøgt for folk med gigt realisationer og som kunne have lyst til at booke mig til et foredrag. Siden blive ved med at blive udvidet med nye ting, som jeg finder på eller får kendskab til hen af vejen.

Jeg syntes at det er lidt nervepirrende, sådan at skulle starte noget op, som måske slet ikke bliver en succes og kan komme til at “crash and burn” inden det rigtigt kommer til at starte. Men sådan har mange andre nok følt, når de har lavet et projekt, opgave eller i den dur´….

Ud over at, jeg håber og tror på min webside, så håber jeg at der kommer mange gode indlæg fra flere forskellige sider af, som jeg kan bruge på siden, samarbejde med mine videoer.

Det kunne være dejligt med en anden indgangsvinkel til sygdommen. Ud over det, har jeg planlagt at når det rigtigt er oppe og kører, vil der være en mulighed for at, tilmelde sig til et nyhedsbrev, som kan give en mere personlig indsigt i gode råd, alt fra sex, arbejde, familie og venner.

Ting som jeg kan ud fra min egen erfaring dele ud af, og som jeg ikke kan dele på min blog. Så bare meld jer til i det nye år – der kommer en popup på siden… Nyhedsbrevene kommer så hurtig så muligt, så hvis du ikke modtager noget med det samme, kommer det så snart jeg er klar.

NYTÅRS Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af mine julegave..