Hvad har jeg da rodet mig ud i ?

Monkey mind (abesind)

Første dag tilbage på “arbejdet” og som sædvangelig var jeg lige ved at sige, så har jeg total Monkey mind (abesind) dagen derpå.

Monkey mind (abesind) er i nyer tale en form for tankemylder og dem kan jeg godt have mange af, aften før jeg har et arrangement, på job eller bare skal noget, og det er nogen gange, helt lige meget hvad jeg skal – så kommer de.

Jeg har altid haft mange tanker i hoved. Ud over at, jeg også taler rigtig meget (i følge min mand, taler jeg altid), så har jeg også ligeså mange ord/sætninger som farer rundt inde i mit hoved.

“sagde jeg dette for hårdt? – gjorde jeg ikke nok eller skal jeg gøre dette? – vil hun syntes om dette?  -og lign.”

Tankerne kører rundt i ring og bekymringerne bliver ved med at overtage opmærksomheden, også selv om jeg laver alt muligt for at jage dem væk. Mine tanker kommer typisk om natten, hvor jeg skal sove eller midt på natten hvor jeg vågner brat op og min første vågne tanke er bekymringer… Jeg tror indtalt ikke at, jeg er den eneste, for vi er mange som har det på den måde.

I følge Livstil på tv2, så har hvert 3-4 voksne dansker, denne lidelse i mild til svær grad af søvnbesvær. Da de fleste tanker kommer om natten og derfor er det tildelt søvnbesvær, da man mangler søvn.

image

Jeg har fået mange gode redskaber til at, “styre” mine tanker igennem tiden. Har du brug for eller kender nogen som har brug for hjælp i den retning, tag endelig og snakker med ens lægen eller opfordre dem til at tage til lægen. For det har betydning for vedkommendes velvære, krop og sygdom. Stress om det er negativt eller positivt, så har det en indflydelse på ens sygdom, og derfor en vigtig ting at passe på.

Men en fortids diagnose på Erhvervstress, har jeg lært at, håndtere tankerne om dagen. Men dem om natten sniger sig stadig ind imellem og jeg tror at, det at det påvirker mig via søvn mangel og gør mig yderst overfølsom dagen derpå. Derfor er det så vigtigt, at man er ærlig overfor sig selv og andre, når disse dage indtræffer sig. For mig er det tit noget med at, jeg er lidt negativ og lidt af en sortseer….:-) men det kan overkommes ved at, man er forberedt på det og have nogen gode mennesker til, at fortæller dig at, nu er du for meget….så pas godt på dig selv i disse dage efter ferie og nyd at, komme på job igen!

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg da rodet mig ud i ?