Lillejule aften, står den på risengrød og hvidtøl

Juleaften 2015

Så blev det julaften hos os og sikke en dejlig dag/aften

Julen bød på traditionen tro på at, vi mødes kl. 13 til  julebanko, kaffe, te, snoller og hvis man har lyst en juleøl eller hvidtøl, er der også muligt. Vi spiller Bingo –  1 række, to rækker og pladen fuld og gevinsterne er snoller i større eller mindre format. Altid et hit 🙂

Kl. 16 hedder den sofaen og Disney Sjov og familien har altid en lille konkurrence om hvad overraskelsen er…..i år var jeg helt hen i vejret med mit bud…

IMG_5358 IMG_5360 IMG_5330

Når vi har set Disney Sjov står den på julemad og en tur rundt om juletræet med alle de danske julesange, med hver sin personlig stemmeklang. Ikke lige til en pladekontrakt fra min side af, for det er ikke mig som i familien har en sang stemme. Det ligger hos både min mand og børn, de har al det musikalske i generne og de kan næsten ikke holde ud, at jeg synger – men i julen har alle en stemme om den er falsk eller ej, det betyder ikke noget.

IMG_5369 IMG_5362 IMG_5338

Så kom v til gaverne og her er det simplehen den bedste som blev pakket ud var til min hunden…..den var fantastisk …..

IMG_5364

Alt i alt var det en fantastisk dag med gode øjeblikke, grin, sjov og en masse lækker gaver for alles vedkommende.

Ungerne er nu kommet hjem og vi har lige en aften fri inden det går løs igen i morgen med vennehygge og lidt løse partier som lige skal gøres her i fridagene. Det vigtigste for mig er at, jeg går løs med min nye hjemmeside op og kører d. 1 januar….

Og jeg havde en total afslappet 1 juledag, som er holdt fri for alle forpligtelser og er kun til hygge med spil, film og masser af lækker rester fra juleaften.

Jeg håber at jeres jul er gået ligeså godt som min og I har huskede at passe på dig jer selv, her i helligdagen..

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lillejule aften, står den på risengrød og hvidtøl