Spansk bilsyn

In this house, we do Disney

I sidste uge fandt vi det fedeste billede, som er et citat fra mange forskellige Disney film – og den måtte vi bare eje ♥

I vores lille hjem, står Disney i meget højt kurs – JEG ELSKER DISNEY – for mig er det indbegrebet af  familie, hygge og velvære (have det godt).

Det kan godt virke lidt tvetydet, for alle Disney film er både lykkelige, humoristiske og ondskabsfulde, uhyggelige og dramatiske. Men for mig er det virkelig bare lykke,  “følelsen” af noget rart og hyggeligt.

Har du også noget, som er indbegrebet af
L Y K K E i din familie – film, spil, en forfatter, en bestemt begivenhed eller lign. ?

IMG_6855

Dette citat-billede hænger nu i Spanien – men vi skal helt sikkert have lavet det til vores soveværelse væg herhjemme.

Walter Elias “Walt” Disney  er en fantastisk forbillede for iværksætter. Han havde troen og gå-på-modet til at forsætte, selv efter nederlag på nederlag.

Han troet på sin drøm og sine visioner. Han var en pioner inden for animations film, hvor han satsede alt og fik en kæmpe stor succes med visionen om fantasi, drømme og det sjælende – et barns upåvirkelige godhed og uspolerede indtryk af verden, al dette puttede ind i en drømmeverden af magi  MAGISK 

IMG_7011

Ind imellem tager jeg mine egne beslutninger op og vender, og tænker på hvordan jeg har læst at, Hr. Walther Disney arbejdet hårdt og målbevidst på sine beslutninger og det driver mig lidt videre og giver mig modet tilbage, når det forsvinder ind imellem ….

Jeg ønsker dig en fantastisk lørdag i denne lidt koldere Danmark (end Spanien)  – men dejligt at komme hjem til ny udsprunget æbletræer, blomster og træer ( Det gør DK så smukt og hjemligt) Nu mangler vi bare, at varmen kommer med herop fra syden af ♥

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spansk bilsyn