Uha, hvor jeg nyder det...

I will try to do it -og jeg gjorde det..

En af de tegninger som skal hænge fremme op motivere mig i dagligdagen ..

Fandt denne tegning på nettet den anden dag og jeg syntes den siger så meget godt, hvordan vores sind acceptere de udfordringer, som vi selv opfordre til…. og hvordan vores indstilling kan påvirke vores handlinger.

13330920_1256963907654888_7886925905638847534_n

Jeg startede ud med for et lille år siden at, ville øge fokusset på gigtområdet og i dag arbejder jeg som konsulent for Region Midtjylland – Blogger – Laver foredrag og er igang med at starter nye projekter op med forskellige organisation/virksomheder i landet.

I will try to do it – og Yes, I did it  
– stadig med udfordringer, men jeg gjorde det !!

Jeg ved godt at, jeg betegnes som en stærk patient i sundhedsvæsenet. fordi jeg følger med omkring min diagnose, stiller krav, er opsøgende og selv har en mening.

Det har bare ikke altid være sådan. Jeg har siddet på nederste trin af denne “skitse”, der hvor jeg ikke vil – kunne – kan eller havde lyst til at gøre noget og det skal der være P L A D S til i ens liv.

Men vores hjerne er heldigvis sådan indrettet at, der ikke skal komme ret meget positivet ind, før vi ændre vores adfærd og opfatter ting anderledes – prøv bare og se hvordan du reagere hvis folk kommer med en bemærkning om at, du ser ikke syg ud – og du giver dem svar tilbage – tusinde tak, det gør du heller ikk´!

Her vender vi en negativ handling til en positiv handling, ved at sætte fokus tilbage til vedkommende og ikke på os selv. Det bliver vores hjerne mega glade af og påvirker os i en positiv retning… Prøv det selv, det virker 🙂

Jeg ved at, det nogen gange kan være enormt svært, at sidde og være positiv med de mange udfordringer som vi har i løbet af dagen. Derfor er denne tegning også lige lidt fedt at, have hængende og minde en om – at vi skal ikke altid være på toppen – men det er ok, at vi har dage, hvor vi bare ikke kan eller har lyst…

Ønsker jeg en dejlig varm og solrig fredag – min starter i et venteværelse i Esbjerg hos vores bilmekaniker og ikke ved lægen …hi..hi…hi…

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uha, hvor jeg nyder det...