Fantastisk weekend med et ordentlig indtag i energi-niveauet

Hårdt arbejde…

Hvor er det er svært, at få befolkning til, at lægge fokus på gigt og gigt sygdommen. Jeg i de sidste mange uger, lavet indlæg til forskellige blade, aviser og magasiner, om de kunne have lyst til, at hjælpe mig med, at øge fokus på gigt.

Det har været afslag, på afslag og deres begrundelse er, at der ikke er fokus på området lige nu og de vil henvende sig til mig, hvis det ændre sig.

Der ændre sig ikke før, vi får den øget fokus på gigt !!!

Kom dog ind i kampen diverse medier og se at det ikke ændre sig før, at I sætter fokus på emnet. Især når jeg nu søger indlæg fra både TV2, DR1 og diverse andre medier, så er der ikke flere indslag med gigt  end 2-5 stk pr. år. ( og det er alt inden for gigt) som popper up –  og nogen af dem er fra sidste år.

Det er ikke i orden, at vi har denne mangel af interesse fra vores medier og når jeg kikker på de forskellige avis artikler om gigt, er det ligeså “fattige”, som i vores medier.

DET ER IKKE GODT NOK og det skal vi have lavet om – så sidder du som læser og tænker på et specielt medie, blad eller avis – LAD mig hjælpe og tage initiativet for dig!

Benarbejde er for alle det hårdeste arbejde og det gælder ikke kun mig. Alle som har prøvet det, ved at intet kommer faldende ned i skødet ved en og jeg ved da også ud fra erfaring, at vi har et ordenligt stykke vej endnu. Vejen ville være bumpet, snoet og 2 skridt frem og en tilbage…men, jeg forsætter ihærdigt og vil yde en kæmpe indsats for at medier forstår, at vi skal have fokus på området.

Hvis du syntes, at det at være lille, er et problem – så har du aldrig haft en myg i sengen!

myghilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk weekend med et ordentlig indtag i energi-niveauet