Ny fordel for jer læsere...

Første aften ude på en hverdag….

IMG_5591 IMG_5595 IMG_5594

Endnu en dejlig dag med frost og solskin, det bliver ikke bedre. Meeeen min krop kan godt mærke kulden, men det kan alle jo!

I aftes var jeg for første gang i løbet af disse uger, ude om aften til tøsehygge og det har trukket tænder ud, både i nat og her dagen efter. Kroppen fortæller mig, med kvalme og svimmelhed at, nu er det lige i overkanten at, jeg har budt den også får jeg lige en over næsen!

Selv om jeg kan mærke at, energien langsomt kommer snigende tilbage og som et tegn at, det er ved at, være kedeligt at bare sidde i sofaen og læse eller se TV.

Et tegn på at, jeg er på vej tilbage til hverdagen….yeaa!

Glæd jer!!

Så ser det ud til at, jeg i løbet af en af en uges tid, kan lave mit første indlæg fra en af de indlægsholder jeg har snakket om. Nu har jeg fået kikkede på det første udkast fra min fysioterapeut og det bliver omkring lovene om fysioterapi og patienter, fortalt på en forståelig måde…så glæd jer!

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny fordel for jer læsere...