Svær beslutning...

Fantastisk weekend med et ordentlig indtag i energi-niveauet

Den forgående weekend stod i kærligehedens tegn♥. Et hold af vores venner havde 12 1/2 års bryllupsdag, som vi i Danmark kalder Kobberbryllup. Traditionens tro, skulle fejres med venner, familie og kollegaer.

Sikke nogen gode dage, men også hårde. Der skulle forberedes æresport og den skulle op og dekoreres.

Gran og efeu blev klippet, studset, bundet og sat på tov til døren. En rigtig god og kærlig tradition her i Danmark. Jeg elsker at, gøre noget godt for andre og se dem glæde sig over at, de bliver glade og varme om hjertet over ens indsats.

Mig på billedet der er godt igang med at binde…
Det er hårdt at gøre andre glade…. og det mener jeg på en postiv måde… ♥

Lørdag blev al samlet, og sat op, hjemme og på feststedet -og kl. 0:05 blev der sunget for brudeparret og vi blev budt ind til kaffe/te m.m – det er så hyggeligt, men da vi skulle fejre dem dagen efter til brunch kl. 10, var jeg godt klar over at det ville tage lidt på min energi og kræfter…hvilke det også gjorde!

Forberedelsen var at sove længe lørdag og ikke lave for meget. Men inden at, jeg havde set mig om havde jeg alligevel ikke fået slappet af og lagt mig i løbet af eftermiddagen. Så da vi skulle mødes lørdag aften, var jeg allerede træt…hi..hi..hi – kender I til det?

Jeg går alligevel ind i projektet 100% og gir mig alt hvad jeg har. Det udløser en laaang række fysiske symptomer, som jeg før har fortalt om her på bloggen.

Følelsen er for mig, som om at, det er mig som har drukket alle øllene og “festede” hele natten (J E G  har bare været med til, at lavet æresporte). Men da  jeg rammer sengen mega sent ud på natten, vel viden om at, jeg skal op tidligt op og være klar igen om formiddagen, fortalte kroppen med store ord  – DU har overgjort det…

Det blev da også til u-sammen hængt søvn, kvalme, hjertebanken og rysten i hele kroppen og jeg fik brug for alle de redskaber jeg har lært igennem tiden.

IMG_6008 IMG_6024 IMG_6031

Men jeg var klar igen om formiddagen til at fejre vores kære venner og give det sidste jeg havde i mig.

Da dagen var omme kalde sofaen og den stod på råhygge resten af aften ( hvilke var godt tiltrængt) også bliver min lille hund syg…

Livet er ikke altid hel nemt 🙂 – med al det junglering af kræfter, energi og valg vi skal tage dag ud og dag ind. Men samtidig lærer vi også hvad er vigtig og hvad er ikke!

Rigtig god tirsdag ♥

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svær beslutning...