Snapchat, familie og brætspil

Det danske magasin i Spanien

❤ La Danesa, det danske magasin i Spanien vil i næste uge lave et interview med mig om øget fokus på gigt. Jeg glæder mig helt vildt og er super glad for, at det kan lade sig gøre og vi så også kan gøre det på hjemmebane.

Jeg ville så gerne have været nede hos dem på redaktionen i Mijas, men det er for dyrt for mig, at flyve derned, overnat og retur igen ( jeg betaler jo stadig selv for al dette).

De har været så søde at lave et interview  i Århus. Allerede der er mit hjerte smeltet over det engagement, de gør for at hjælpe mig, med at sætte fokus på gigt ♥

La Danesa, det danske magasin i Spanien

La Danesa, det danske magasin i Spanien

Det er virkelig dejligt, at det kommer så langt ud og berører de mange dansker som dagligt lever i Spanien – det er jeg virkelig glad for….

I hele Januar og Februar satte jeg mig ned med en blyant og sad det og tænke – hvordan får jeg øget fokus på min blog, foredrag og ja, generelt fokus på gigt?

Idéerne manglede jeg ikke – men arbejdskraften, var jeg nød til at være realistisk omkring…

Jeg har virkelig kontalte mange forskellige medier, for at lægge et øget fokus på emnet og nu ser det ud til at, virke  – for som jeg håber, er det ikke bare dette blad som har svaret igen, men emnet er ikke så hot som eks. kræft er og det tager tid, at få fodfæste i den branche.

På det sidste er jeg blevet spurgt en del gange efterhånden, om jeg ikke bare gør dette for at blive berømt og kendt!

Nej…

Jeg arbejder ikke for på at få “15 minuteres” berømmelse ( som det så godt hedder) eller, at jeg skal blive rig på dette projekt, men jeg arbejder for at alle os med en kronisk sygdom som gigt – kan få flere forsknings kroner, mere fokus på emnet og større synlighed i det offentlige forum.

Mange mennesker ved stadig ikke i dag, hvor meget vi slås med dagligt og hvilke hindringer vi “bøvler” med. Men at vi faktisk også går igennem mange af de sammen ting, som eks. en kræftpatient og vores sti er stoppe ikke, men forsætter resten af vores liv.

Jeg ønsker ikke medlidenhed til mig (os) – jeg ønsker oplysning, viden og mere obs på emnet. Det får jeg (vi) ved at komme i medierne idag. De har den virkelig magt i samfundet og det er her jeg skal starte for at få fokus på gigt ♥

Og i denne periode af mit liv, har jeg overskud – kræfter og energi til at lægge den – måske har jeg ikke det om et år, men lige nu får den på alle mine tangenter og jeg håber og tror på at alle vi gigt ramte får noget ud af det.

IMG_6570

Ind imellem skal vi alle have love til at være konger og dronninger

Ha´ en fantastisk søndag og I skal vide, at jeg bliver så glad for jeres kommentar og indlæg på bloggen♥

hilsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat, familie og brætspil