Skønt billede - Fokus på gigt!

15´ten at heart

Når jeg ser mig selv i spejlet og det er lige meget hvor mange gange jeg kikker , så er udseendet noget som ældens – men indeni jeg føler mig stadig som en 15 årigt.

Ser du også dig selv, som 15 årigt i spejlbilledet?

Ung er noget man føler og lige meget hvor gammel man bliver, så er det altid en sind som bestemmer om man er gammel eller ung.

Min søn sagde til mig, den anden dag; “du mor, bliver aldrig gammel” – og jeg smilte og tænkte jo, det gør jeg, men nok ikke i sind.

Jeg er fanget i en “fysisk” gammel krop, men tros det, har jeg drømme om ting, som jeg ønsker mig i livet. Ting som jeg rent fysisk ikke kan holde til mere, men drømmene er der stadig. Jeg tror at, drømme er vigtig for ens sjæl – en måde at, opleve ting, som man ikke kan mere og via drømmene får man alligevel på en måde oplevet det.

Nogle gange kan drømme præge vores humør, når vi vågner, og få os til at tænke og ja, i nogen tilfælde også føle. Har du nogen siden været humørpåvirket når du vågner?

Uha, det har jeg! Når eksempel at, der sker noget skidt i ens drøm. Så kan jeg være hel ked af det, når jeg vågner og det er selv om jeg ikke rigtig kan huske, hvad jeg har drømt.

Vi drømmer alle sammen, også selv om vi ikke altid kan huske det. Drømme er budskaber og fortæller os om de vigtige udviklingstrin, vi står overfor. Uanset hvor underlig og urealistisk en drøm er, vil den fortælle os noget.

Min mor plejer at sige;

“SOV SJOVT og DRØM SØDT”

Det er super ord at, falde i søvn til…. og det giver en dejlig indikation om at, man kan gå til rolig falde i søvn og drømme godt, trygt og dejligt – og forhåbentlig også sjovt.

Det er jeg opdraget til og har selv opdraget mine børn med samme citat. Den tryghed at, før man går i seng, er ens fokus og følelse forbundet med sikkerhed.

En fantastisk sætning med stor, stor betydning. Prøv det!

Derfor tror jeg heller ikke at, jeg (altså ikke foreløbelig) bliver gammel af sind, for jeg er Wonder Woman når jeg sover. Kan alt, vil alt, og samtidig har jeg det skægt, sjovt, trygt og dejligt – helt uden smerter, fordomme eller hende, Lisbeth med gigt!

JEG ER MIG ♥

IMG_5773

Knus fra mig til dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønt billede - Fokus på gigt!