Årets juletræ hos familien Snede, smukt ikk´?

Uhmmm, tager det magten…??

Facebook, Twitter, Instagram m.m

Jeg er en af dem som sidder flere gange om dagen på FB (facebook) og har del venner verden over, som jeg kommunikere med via FB. Nemt og enkelt i forhold til en mail, så kan jeg sidder stille og rolig og kikker vennernes sider igennem. Hvad de forskellige har lave og skal lave, og lige får sendt en besked eller to via messenger.

Men ind imellem er det som om at, multimedie verden tager over for den aktuelle virkelighed…og hvad der den aktuelle virkelighed så, for i dag har det jo helt sikkert en stor betydning for kommunikation og måden vi lever på i dag.

Jeg kan gå fra den stationære computer, til den bærbar computer og selvfølgelig til min telefon – ja, overalt jeg er, har jeg multi mediet omkring mig. Jeg bruger meget tid på disse elementer, via min blog selvfølgelig, men også fordi at, vi har en familieinternet forretning og min mand er desværre ikke så godt til det online…

Så er der også meget, Instagram (selfie),  Twitter og LinkedIn, Facebook og youtube. Ja, jeg er alle steder og jeg heldigvis er jeg ikke arbejdsløs, for så hedder det også jobnet, job blog, jobsøgning m.m.

Hvad med dig, bruger du også meget tid på disse elementer i hverdagen – eller er jeg den eneste som desværre bruger så meget “krudt” på medie verden?

Jeg kan godt lide at, følge med hos folk og se hvordan de har og hvad de har lavet de sidste mange dage. Der er ikke mange, som jeg følger dagligt  , men jeg kikker lige lige på folks profil engang i uge og henter der som jeg ikke lige har fået med i nyheds linjen.

Bruger du multimediet meget?

P.g.a min sygdom, laver jeg mange indkøb via nette, for det er bare meget nemmere, men det gør også, at jeg ikke kommer ud blandt folk og lad os se i øjnene, at det er bare nemmere at undgå kø, sure mennesker, ventetid, gå forgæves i en butik, på netter er det hele. MEN derfor er det også vigtigt at, man end i mellem fysisk er ude og bruge sin krop, mærke varen og oplevelserne omkring køb af et produkt. Internettet er kommet for at blive, ( vi har jo selv en internet shop), men det er så vigtigt, at vi ser al i det store billed. For vi har brug for det sociale og vi har brug for at, mødes og opleve tingene og få noget unikt og måske en “dårlig” oplevelse med i bagagen.

Jeg ved eksempel at, hvergang jeg går ind i en Matas, så er køen lang, ventetiden er hel urimelig, og de kære ekspedienter fiser rundt til de små øer og forsøger at tage den som nu var næst i køen og det er aldrig den rigtige som kommer til først. Man skal altid lige minde om, at nu har man stået der i 20 min. og nu er det faktisk ens tur. Det er en af de grunde til at, jeg næsten aldrig handler i Matas, men oplevelsen er uundværlig i det store billed og det er en oplevelse som altid vil have med mig, god eller dårlig – det er en oplevelse…og vi skal have oplevelser, ellers bliver vi kedelige og grå…

King, Bo og Lisbeth - Julephoto 2015  Husk det nu, kom ud af jeres 4 vægge – det betaler sig i sidste ende!

 

2

 • Jonna Hald

  Ja Lisbeth du har ret, jeg bruger også meget tid på min iPad, dog mest med FB og emails. Jeg handler også på nettet, men har det sådan, at jeg helst vil ud at røre på tingene, er det tøj og sko, vil jeg prøve før jeg køber. Jeg bruger især tid om morgenen, det bliver ofte op af formiddagen inden jeg kommer igang, og aftenen går tit med det samme. Jeg er førtidspensionist på grund af leddegigt som jeg har haft i 10 år. Jeg bruger også en del tid i gigtforeningens Århuskreds, både i bestyrelsen og i vores lokalgrupper, det har givet livet mening efter at jeg stoppede på arbejdsmarkedet, så jeg kommer meget ud også.
  Jeg følger med på din blog og fik lyst til lige at fortælle lidt, jeg syntes også du skal have lidt respons på det du skriver.
  God dag.

  Kh. Jonna.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Snede

   Hej Hanne,
   Glædelig jul 🙂
   Dejligt at du har lyst til at kommentere og læse mine indlæg, det er jeg super glad for, og altid dejligt at høre mere fra jer læsere.
   Jeg er også rigtig glad for at høre, at du bruger lidt ressourcer på frivilligt arbejde, da det står mig også meget nært. Det er vigtigt at komme ud og oplev mere en ens 4 vægge i hjemmet. Forsæt den gode energi og pas godt på dig selv i processen 🙂 Knus fra mig til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets juletræ hos familien Snede, smukt ikk´?